Köyler sıcak Asfaltla tanıştı

Köyler sıcak Asfaltla tanıştı

Köyler sıcak Asfaltla tanıştı

Köylere önemli yatırım

 

Kırıkkale Valiliği İl Özel İdare ve Balışeyh Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçeye bağlı Aydınşeyh, Dikmen, Pazarcık, Hıdırşeyh ve Yenice grup köy yollarının 26 kilometrelik asfaltlama çalışmalarına başlanıldı.

 

KÖYLERE ÖNEMLİ YATIRIM

Yolların ilk 5 kilometresinin tamamlandığını belirten Kaymakam Önay Altuntaş, sıcak asfaltlama çalışmasının köyler için büyük önem taşıdığını söyledi. Köylere yapılan önemli yatırımlardan birisinin de asfaltlama olduğunu hatırlatan Altuntaş, ?Kırıkkale Valiliğimizce ilk defa köy yollarında başlatılan sıcak asfalt yapımı ilçemize bağlı Dikmen Köyünde başladı. Uygulama Dikmen, Hıdırşeyh, Yenice, Aydınşeyh, Pazarcık grup köy yollarında yapılacak. Kırıkkale Valiliğimizce köy yollarına ilk defa başlatılan sıcak asfalt yapımının köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyor ve sıcak asfalt yapımının ilçemizde başlamasının gururunu yaşıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz? dedi.

 

ŞANTİYELERİ ZİYARET ETTİLER

İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş ve beraberinde Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan ile Şantiye Şefi Kenan Şengül asfaltlama yapılan köylerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldılar. Asfaltlama çalışmalarından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar, Kaymakam Altuntaş ve diğer yetkililere teşekkürlerini ilettiler.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli