Anahtar Kelimeler: Köylülerimizin yanındayız

?Köylülerimizin yanındayız?

?Köylülerimizin yanındayız?

?Köylülerimizin yanındayız?

Sungur´dan ziyaretler?

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan´a bağlı Kılıçlar köyünü ziyaret etti. Köy halkının sorunlarını dinleyen Başkan Sungur, ?Çay kahve bahane, birlik ve beraber şahane´ dedi.

MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur beraberinde Yahşihan İlçesi ve Havalisi Kalkınma Dayanışma Derneği ile birlikte Kılıçlar Köyünü ziyaret etti. Köy meydanında bulunan kahvede köylüler ile bir araya gelen Başkan Sungur, burada köy halkının sorunlarını dinledi. Makamların gelip geçici olduğunu söyleyen Sungur, ?Bizim partiler üstü bir dostluğumuz ve geçmişimiz var. Biz politikaya girmeden öncede de buralarda izlerimiz var? diye konuştu.

KÖYLÜLERE YARDIMCI OLUYORUZ

Ellerinden geldiği kadar köylülere yardımcı olmaya çalıştıklarını dile getiren Sungur, ?Köylülerimizden gelen talepleri değerlendirip, vekillere ve ilgili birimlere aktararak dualarını almak istiyoruz. Bizim yegane amacımız ve sebebimiz budur. Çay kahve bahane birlik ve beraberlik şahane. Bu köylerimizin organizatörlüğünü yapan Yahşihan İlçesi ve Havalisi Kalkınma Dayanışma Derneği Başkanı Ali İhsan Akkaya´ya teşekkür ederim? diye konuştu.

KIZILIRMAK´IN İLİMİZE FAYDASI OLMADI

Kılıçlar köyü ilçemizin ve ilimizin belediyelikten düşen ikinci büyük köyü olduğunu söyleyen Başkan Ali İhsan Akkaya ise; ?İlimizin içerisinden geçen Kızılırmak´ın yıllarca ilimize faydası olmadığı gibi köylerimize de faydalı olmadı. STK önderi olarak partilere önem verdik. Ama partileri suçlamadım. Partileri kullanmayanlarla ve devleti tanımayanlarla oldu kavgam. Parası, makamı, süsü ile milleti temsil edenler ve ettirenlerle oldu kavgam?

12 BELDE BELEDİYESİ KAPANDI

Kırıkkale´de 12 Belde Belediyesi´nin kapandığını dile getiren Akkaya, ?12 belde Belediyemizin kapandığı gibi ilimizin 4 milletvekili sayısı 3´e düştü. Ayrıca 20 yıldır Belediyelerimizin alt yapısı yok. Elektrikleri sık sık kesiliyor. Ayrıca içme sularımız çok sıkıntılı? dedi. Belediye Başkanı Ahmet Sungur ilçe köy ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli