Kurban hazırlıkları sürüyor

Kurban hazırlıkları sürüyor

Kurban hazırlıkları sürüyor

Pazar yeri ve kesimhane hazır   

Kırıkkale Belediyesi Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde hazırlıklarını tamamladı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kurbanlık satışı için 350 parsel kapalı ve açık alan olmak üzere vatandaşlara kiralandı.

DUYURU YAPILDI

Kırıkkale Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından canlı hayvan pazarının yol genişletme ve asfalt kaplama çalışması ile devam eden çalışmaları ile Kurban Bayramı öncesi önlemini aldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü canlı hayvan pazarını ağaçlandırarak çalışmalarına devam etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü canlı hayvan pazarı açık ve kapalı alanların genel bakım ve temizliğini gerçekleştirdi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından canlı hayvan pazarının giriş ve çıkışlarına uyarı levhalarını yenileyerek gerekli olan bölgelere de duba çalışması ile Kurban bayramı öncesi önlemini aldı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ise kendi imkanlarıyla kurban kesecek vatandaşlara kurban kesim noktaları belirlenerek Belediye internet sitesinden duyuruldu.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Belediye tarafından bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek vatandaşların sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti. Ayrıca canlı hayvan pazarının girişine araç dezenfeksiyon sistemi kuruldu. Bu sayede bulaşıcı hastalık ve mikroorganizmalara karşı önlem alınmış olundu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli