Anahtar Kelimeler: Kurban telaşı arttı

Kurban telaşı arttı

Kurban telaşı arttı

Kurban telaşı arttı

 

Hazırlıklar sürüyor

 

 

Kırıkkale´de Kurban Bayramı hazırlıkları arttı. Şehir genelinde bayramla ilgili hazırlıklar yapılıyor. Kent temizleniyor, bayram önlemleri ise alınıyor.

 

BAYRAM HAZIRLIKLARI

Kırıkkale Belediyesi´nin Temizlik ve Park-Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bayramla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor. Kurban Pazarı bir hayli hareketli. Vatandaşlar kurbanlıklarını almaya çalışıyor. Temizlik ekipleri şehir genelinde cadde ve sokakları temizliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de mezarlıklar, şehitlik, park ve bahçelerde çalışma yapıyor. Önümüzdeki günlerde kurban kesecekler için çöp poşetleri dağıtılacak.

 

ÖNLEMLER ALINIYOR

Zabıta ekipleri, denetimlerini sürdürüyor. İşporta tezgahları için yer ayarlaması yapılacak. Perşembe günü bu konuda çalışma yapılacağı öğrenildi. İtfaiye ekipleri de bayram süresince görevde olacaklar. Hastanelerin acil servislerinde görevliler bulunacak. Emniyet ve Jandarma ekipleri de görev yapacaklar. Bu iki kurum da bayramla ilgili hazırlıklarını sürdürüyorlar. Bayramın sorunsuz geçmesi için tüm önlemler alınacak.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false