Anahtar Kelimeler: Kurslara kişi katıldı

Kurslara 700 kişi katıldı

Kurslara 700 kişi katıldı

Kurslara 700 kişi katıldı

 

Kurs bilgisi verildi

 

 

İlçe Hayat boyu öğrenme Halk eğitimi planlama ve işbirliği komisyon toplantısı yapıldı. Toplantıda bilgiler veren İlçe Halk Eğitim Müdürü Veysel Pekdoğan, geçen eğitim ve öğretim yılında hayat boyu öğrenmede ülke deki nüfus oranına göre yüzdelik dilimi yakaladıklarını, ilçedeki 700 kişinin bu kurslara katıldığını söyledi.

 

SLAYTLA SUNUM YAPILDI

Kaymakamlık binası toplantı salonunda düzenlenen komisyon da Halk eğitim müdürü Veysel Pekdoğan, halk eğitimin bir yıllık çalışmalarını ve ilçe içerisinde yapacakları çalışmaları slayt eşliğinde anlattı. Programa Kaymakam Zikri Şahin, İlçe Emniyet Müdür vekili Kadir Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahadır Dülger, Okul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve Kaymakamlık birim amirleri katıldı.

 

İHTİYAÇ VE TALEBE GÖRE KURS

İlçe Halk Eğitim Müdürü Veysel Pekdoğan, geçen eğitim ve öğretim yılında hayat boyu öğrenmede ülke deki nüfus oranına göre yüzdelik dilimi yakaladıklarını, ilçedeki 700 kişinin bu kurslara katıldığını ve kendilerine belgelerinin verildiğini ve bu oranın yüzde 15 seviyelerinde olduğunu belirtti. Pekdoğan, ayrıca Kırıkkale´de emsali tek olan Bahşılı Belediyesi Hanımlar lokalinde kadınlara yönelik el sanatları, Giyim, Biçki dikiş kursu ve spor kurslarının açıldığını, bu imkanın sağlanmasında Belediye başkanını desteklerinden dolayı teşekkür etti. Pekdoğan, önümüzdeki eğitim öğretim yılında da, ilçe halkına yönelik kursların istekler ve ihtiyaçlar doğrultusunda açılacağını söyleyerek tüm katılımcılara ve desten veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli