Anahtar Kelimeler: Kırıkkaleli Başkan

KÜ´ya Kırıkkaleli Başkan

KÜ´ya Kırıkkaleli Başkan

KÜ´ya Kırıkkaleli Başkan

Uça Başkan seçildi

Kırıkkale Üniversitesi´nin tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında yapılan seçimler sonucunda Öğrenci Konsey Başkanlığı´na aday olarak gösterilen Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi Gökhan Uça, 22 oyla Konsey Başkanı seçildi.

KÖPRÜ VAZİFESİ

Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Gençlik Merkezinde yapılan seçime Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çağlayan, Üniversite Genel Sekreteri Koray Aytekin ve Sağlık-Kültür-Spor Dairesi Başkanı Mehmet Yılmaz katıldı. Öğrenci Konsey Başkanı seçilen Gökhan Uça, Kırıkkale Üniversitesi´nde öğrenim gören tüm öğrencilere yönelik çalışmalar yapma gayesinde olduklarını belirterek hedeflerinin üniversite ve öğrenciler arasında köprü kurmak olduğunu vurguladı.

YÖNETİM KURULU

Seçim sonrasında oluşturulan Yönetim Kurulunda yer alan isimler ise şöyle: Başkan Yardımcısı: Selim Seven, Genel Sekreter: Ayşe Kübra Caner, Halkla İlişkiler Sorumlusu: İbrahim Yıldız, Dış İlişkiler Sorumlusu: Koray Kanat, Sayman: Onurcan Şahin, Çalışma Grupları Sorumlusu: Kerim Yazıharman, Eğitim Sorumlusu: Neşet Arslandoğan, Sağlık Sorumlusu: Orhan Yüzbaş, Divan Kurulu Başkanı: Hakan Okçu, Divan Kurulu Üyeleri: Sefa Tuna ve Bülent Demirel, Denetleme Başkanı: Rıfat Öztürk, Denetleme Üyeleri Banu Sezer ve Emre Sağlam.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false