Anahtar Kelimeler: ziyaret ettiler

KÜ´yü ziyaret ettiler

KÜ´yü ziyaret ettiler

KÜ´yü ziyaret ettiler

Üniversite ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 24 Haziran seçimleri yaklaştıkça çalışmalarına da hız vermeye başladı.Kırıkkale Üniversitesine 3 adayla adeta çıkarma yapan MHP, burada da yoğun teveccühle karşılandı. Adaylar Halil Öztürk, Murat Abalı ve Ömer Dedebali, Kırıkkale için çalıştıklarını ifade etti

ÜNİVERSİTE ZİYARETİ

Sabah ilk olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğünü ziyaret eden MHP Milletvekili Adayları buradan Kırıkkale Üniversitesine geçtiler. Üç koldan tüm fakülte, yüksekokul ve ilgili birimleri ziyaret eden milletvekili adaylarından Halil Öztürk, ?Üniversitemiz Kırıkkale´miz için önemli bir imkân ve fırsat kapısı. Lakin bu fırsatın yeterince değerlendirilebildiğini düşünmüyorum. Eğer değerlendirilmiş olsaydı, şu anda Kırıkkale´miz Eskişehir gibi bir üniversite şehri, bir öğrenci şehri olurdu.?

HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK

MHP Milletvekili Adayı Murat Abalı da, 24 Haziran´dan sonra Kırıkkale´nin ve Türkiye´nin Milliyetçi Hareket´in eğitim ve kültür anlayışıyla tanışacağını, Kırıkkale Üniversitesinin Kırıkkale´ye her anlamda faydalı olan bir üniversite haline getirileceğini kaydetti. Kendisinin de Yüksek Lisansını Kırıkkale Üniversitesinde yaptığını ifade eden Milletvekili Adayı Ömer Dedebali de MHP´nin güçlü olduğu bir Kırıkkale´de Kırıkkale Üniversitesinin Türkiye´de ve dünyada sıralamaya girecek bilimsel vekültürelfaaliyetlere imza atan,  marka değeri olan bir üniversite haline geleceğinin altını çizdi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli