Anahtar Kelimeler: Liselilerden anlamlı ziyaret

Liselilerden anlamlı ziyaret

Liselilerden anlamlı ziyaret

Liselilerden anlamlı ziyaret

Dernekleri ziyaret ettiler

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erol Tuğ, Öğretmen arkadaşları ve bir grup öğrenci ile beraber Şehit ailelerini ve Gazileri Derneklerinde ziyaret ettiler. Dernek ziyareti sonrası beraber Şehitliği ziyaret ettiler.

ORDA HATIRALARI VAR

Dernek başkanı Rıfat Öcal düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getirirken, Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin merak ettiği soruları da cevaplayan Başkan Öcal ?İlimiz Şehitlerinden büyük çoğunluğu okulunuzdan mezun oldu. Şehitlerimizden Otuza yakını beklide şimdi sizin okuduğunuz sınıflardan mezun oldu, orda hatıraları var.?

BAŞARILI OLMANIZDIR

?Siz de her zaman vatanımıza, milletimize, şehitlerimize ve gazilerimize sahip çıkacak bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması amacı ile özverili bir şekilde çalışacaksınız. Unutmayın Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ?Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir? sözleri ile siz gençlerimize büyük görev ve sorumluluk vermiştir. Bu sorumluluğunuzu yerine getirmenizin tek yolu da derslerinize iyi çalışarak, başarılı olmanızdır? dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Okul Müdürü ve aynı zamanda Şehit J.Onb. Abdulkadir Tuğ´un kardeşi olan Erol Tuğ Ziyaret vesilesi ile yaptığı konuşmada, ?Aziz Şehitlerimiz, Kıymetli Gazilerimiz; Yüce vatanımız uğruna can verdiniz, kan verdiniz. Şu an burada bulunuyorsak sizlerin sayesinde olduğunun bilinci ile Okulumuz olarak Siz Şehitlerimizin ailelerini, gazilerimizi ve Şehitliğimizdeki kabirlerinizi ziyaret etmek için buradayız.?

BİRLİK VE BERABERLİK

"Biz Eğitimcilere düşen emanetiniz olan Vatanı, Milleti ve Bayrağımızı sizler gibi canı pahasına müdafaa etmek ve Vatanını canından çok sevecek nesiller yetiştirmektir? dedi. Dernek ziyareti sonrası Dernek üyeleri ile beraber Kırıkkale Şehitliğini ziyaret eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şehitlikte incelemelerde bulundular. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından şehitlik hakkında öğrencilere bilgi verildikten sonra şehit kabirlerini ziyaret eden öğrenciler, Şehit anne ve babalarının ellerini öptü, Şehit kabirlerine karanfil bırakıp dua ettiler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false