Listede kim olursa onu destekleriz”

 Listede kim olursa onu destekleriz”

Listede kim olursa onu destekleriz”

Akdoğan böyle diyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ili bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Toplantıda meclis üyelerine konuşan Akdoğan, birbirleri ile kavga etmenin zamanı olmadığını, bundan sonra ön planda ülke menfaatleri olduğunu söyledi.

Ülke gündemi karışık

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdığan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ili bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. İşler Pastanesinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile bir araya gelen MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Akdoğan, Allah'ın hakkı ile yola çıktıklarını söyledi. Akdoğan konuşmasının devamında ise şunları dile getirdi; Sizler bu partinin üyelerisiniz, bireylerisiniz. Birbirimizin eksiği kusuru varsa birlikte tamamlayacağız. İnşallah daha kusursuz daha eksiksiz bir topluma hitap edebilen, toplumun istek ve arzuları hususunda Milliyetçi Hareket Partisinin, milliyetçilerin sesini her platformda ortaya koyabilecek bir düzen arıyoruz. Bu anlamda hem teşkilatımızın içersinde hem kamuoyunun görüşleri bu yarışta, biliyorsunuz bu tatlı bir yarış,  arkadaşlarımızın hepsi bir birimizi destekliyoruz” şeklinde konuştu

Çalışmalar yapacağız

Akdoğan, Şimdiye kadar gördüğüm bir şeyi söyleyeyim; diğer patilerde bu yok. Bizde herkes birbirini destekliyor birbirini tebrik ediyor. Hangimiz listeye girersek birbirimizi tutalım birbirimize güç verelim ve Kırıkkale seçimlerini kazanalım düşüncesi içerisindeler. Benimde fikrim budur. Listede olmuşum olmamışım bununla ilgili hiçbir ön şartım yok. Çıkacak olan arkadaşımızın yanındayız. Bu saatten sonra birbirimizle kavga edecek halimiz yok. Bundan sonra ön planda ülkemiz var. Ülkemizin gündemi çok karışık. Ülkede insanlar birbirine selam veremeyecek durumda. Biz bunu düzeltmek için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli