Anahtar Kelimeler: Birincileri

LYS Birincileri ABC´den

LYS Birincileri ABC´den

LYS Birincileri ABC´den

ABC dereceleri yine kaptı

2017 LYS Türkiye Dereceleri ve İl 1´incileri ABC Eğitim Kurumlarından çıktı. ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, öğrencilerinin YGS´den sonra başarıları ve gayretleri artarak devam ettiğini ve Türkiye sıralamalarında ilk 500 de ve binde yerlerini aldıklarını ifade etti.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Güleç açıklamasında ?Öğrencilerimizden Muhammed Yusuf Baykal LYS MF puan türünde Türkiye 355.si Kırıkkale il 1.si, Tayfun Özdemir TM puan türünde Türkiye 186.sı Kırıkkale il 1.si, Kutay Aytekin MF Türkiye 636.sı Kırıkkale il 2.si ve Yasin Sağlam MF puan türünde Türkiye 950. si Kırıkkale il 3.sü olmuşlardır? dedi. TEOG sınavında 12 öğrencilerinin tam puan alarak Türkiye derecesi yaptığını belirten Güleç, bu başarı ülkemiz ve ilimiz adına büyük bir sevinç kaynağıdır dedi.

EN BÜYÜK EĞİTİM KAMPUSU

Bir ülkenin kalkınmasının ancak eğitimle olacağını vurgulayan Güleç ?Biz bu bilinçle daima eğitime değer verdik ve yatırımlarımı argemizi eğitim üzerine kurduk. Şu an Kırıkkale´nin en büyük eğitim kampusunu açmış bulanmaktayız. Kırıkkale halkı en yüksek standartlarda eğitim almayı hak ediyor. Eğitime 25 yılını vermiş biri olarak başarılarımız asla tesadüf değildir. Akademik bir kadro ile her öğrencimize ayrı bir değer verdik. Özverili bir çalışma ile gençlerimizi daima ileriye taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli