Madde bağımlılığı toplantısı yapıldı

Madde bağımlılığı toplantısı yapıldı

Madde bağımlılığı toplantısı yapıldı

Okul güvenliği konuşuldu

Kırıkkale´de, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında "Madde Bağımlılığı ve Okul Güvenliği" toplantısı yapıldı.

VALİ BAŞKANLIK ETTİ

Kırıkkale´de  Kırıkkale´de, Vali Mehmet  İlker Haktankaçmaz başkanlığında "Madde Bağımlılığı ve Okul Güvenliği" toplantısı yapıldı. Vali Haktankaçmaz, valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda gazetecilere yaptığı açıklamada, uyuşturucu ile mücadelede  Kırıkkale´de yapılan çalışmalar ve çalışmaların durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Önemli olanın bu hastalığa yakalanmadan önce önlemlerin alınabilmesi olduğunu dile getiren Haktankaçmaz, şöyle konuştu:

VALİ´DEN AÇIKLAMA

"Bu hastalığa yakalandıktan sonra ise gerekli tedavilerin yapılması gerekiyor. En azından yakalanmadan önce önlemleri almak için çalışmalar yapılmalı. Uyuşturucu ile mücadele, madde bağımlılığı ve okul güvenliğinin alt konusudur. Bizim bunların arasında en önem verdiğimiz uyuşturucu konusu. Uyuşturucu  Kırıkkale´de yok denecek kadar az. Uyuşturucu kullanımı ve satımını düşürebildik. Emniyetimizin, jandarmamızın ve kolluk birimlerimizin güzel çalışmaları var. Uyuşturucu konusunda birçok konu var. Ailelerin bilgilendirmesi, metruk binaların yıkılması ve tedavi yöntemleri gibi."

İL İDARECİLERİ KATILDI

Haktankaçmaz, tedavi konusunda da  İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünün ciddi çalışmalarının olduğunu anlatarak,  Kırıkkale olarak iyi durumda olduklarını ve çalışmalarda ciddi ilerleme katettiklerini kaydetti. Toplantıya, İl  Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Milli Eğitim Müdürü  İsmail Çetin, İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, İl Emniyet Müdür yardımcıları ve okul idarecileri katıldı.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli