Anahtar Kelimeler: Mahalleli tepki gösterdi

Mahalleli tepki gösterdi!

Mahalleli tepki gösterdi!

Mahalleli tepki gösterdi!

Gece yarısı propaganda tepkisi!

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü için hazırlık yapılırken, gece yarısı saat 11:00 gibi darbenin yıl dönümü için gerçekleştirilecek program amacıyla gürültülü şekilde propaganda yapılmasına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

GECE YARISI PROPAGANDA

Kimeski Mahallesi´nde önceki gece ilginç bir olay yaşandı. Gece saat 11:00 sularında mahalleye gelen bir uzun yol otobüsü ile gürültülü şekilde müzikli propaganda yapıldı. Herkesi uykusundan uyandıran gürültü için sokağa çıkanlar 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü için gerçekleştirilecek etkinlik amacıyla meydanda yapılacak program için propaganda yapıldığı görüldü.

BU KADAR OLMAZ!

Yüksek sesle yapılan gürültü üzerine sokağa dökülen bir çok kişi yaşanan bu duruma tepki gösterdi. Jandarmayı arayan bir çok kişinin konuyla ilgili olarak şikayette bulunduğu öğrenildi. Mahalle sakinleri ?Gündüz yapılması gereken propaganda gece yarısı yapılıyor. Mahallede ne oluyor diye sokağa döküldük. Sanki yeni bir darbe girişimi var zannettik. Bu kadar da olmaz. Darbeye karşıyız elbette ama gece yarısı böyle bir şey yapılmamalı? dediler. Otobüs tepkiler üzerine mahalleden ayrılırken, bir süre sonra Jandarma ekibi mahalleye geldi ve bilgi aldı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false