Anahtar Kelimeler: Makamını çocuklara bıraktı

Makamını çocuklara bıraktı

Makamını çocuklara bıraktı

Makamını çocuklara bıraktı

23 Nisan etkinliği

Kırıkkale´nin Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle makamını bir süreliğine ilkokul öğrencilerine bıraktı.

23 NİSAN PROGRAMI

Kırıkkale´nin Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle makamını bir süreliğine ilkokul öğrencilerine bıraktı.  Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl dönümü sebebiyle ilan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yurt genelinde çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bunlara bir yenisi de Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesinden geldi. Bir gelenek haline gelen yöneticilerin koltuklarını çocuklara bırakması ve onlara yönetim hakkında söz verilmesi etkinliklerine Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur da katıldı. Başkan Sungur makamında ağırladığı ilçede bulunan Namık Kemal İlkokulu öğrencileri Ceylin Kayra Şahin, Ecrin Oğan ve Ahmet Vasfi Akçelik´e koltuğunu bıraktı ve gelecekte kendilerinin de belediye yöneticiliği görevini üstlenmek isteyip istemediği konusundaki fikirlerini sordu.

ETKİNLİK YAPILDI

Çocukların evrensel çapta öneminden bahseden Başkan Sungur, "Bizler burada aracıyız onlar iyiye ve güzele teşvik etmek istiyoruz. Onlar da inşallah bizler gibi hizmet aşkıyla vatanına, milletine faydalı birer vatandaş olurlar. Sadece bizlerin bulunduğu makamlar gibi makamlarda değil görevleri her ne olursa olsun, görevlerini layığıyla yerine getirmeleri onlara tavsiyem. Bu bayram sadece bizim ülkemizdeki çocuklara değil, tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş. Dünyanın dört bir yanındaki çocukların hepsinin bayramlarını kutluyorum" şeklinde konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false