Anahtar Kelimeler: Makro atlı eğlence

Makro AVM´de atlı eğlence

Makro AVM´de atlı eğlence

Makro AVM´de atlı eğlence

Son günlerde yenilikleri ile dikkat çeken ve market kısmı Aybimaş AVM´ye kiralanan Makro AVM atlı eğlence programı düzenledi.

ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Makro AVM´de hafta sonu atlı eğlence programı vardı. Bir süre önce market bölümü Aybimaş´a kiralanan ve müşteri potansiyelinde ciddi bir artış gözlenen Makro AVM, bu ivmeyi iyi değerlendirmeye başladı. Makro AVM yönetimi hafta sonu ücretsiz atlı eğlence programı düzenledi. Türkiye Jokey Kulübü ile ortaklaşa gerçekleştirilen bir programla Kırıkkale´ye bir TIR dolusu midilli atı getirildi ve çocukların üretsiz olarak ata binmesi sağlandı.

TEŞEKÜR EDİLDİ

İki gün boyunca devam eden eğlence programına çocukların ve velilerinin büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Makro AVM Müdürü Metin Korkmaz, işletme olarak bu tür eğlence programlarına ağırlık vereceklerini, benzer etkinlikler ile Makro AVM´nin Kırıkkale´de sahip olduğu potansiyeli değerlendirmeyi sürdüreceklerini belirtti. Vatandaşların ilgisinin kendilerini memnun ettiğini de belirten Korkmaz, ilgiye teşekkür etti. Vatandaşlar ise böyle güzel bir etkinlik düzenlediği için Makro AVM yönetimine teşekkür ettiler.



  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli