Mali Müşavirler bilgilendiriliyor

Mali Müşavirler bilgilendiriliyor

Mali Müşavirler bilgilendiriliyor

Çalışma devam ediyor

Kırıkkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının (KSMMO) sosyal faaliyetlerinde devam ediyor. Son yapılan etkinlikte ?Muhtasar Beyannamesi ile SGK Prim Bildirgelerinin Birleştirilmesi? konuları gündeme alındı.

FAALİYETLER BİTMEYECEK

Kırıkkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, ?Saygı değer meslektaşlarım, kıymetli stajyerler ve büro çalışanları: sizlerde takdir edersiniz ki dinamik ve geniş uzmanlık yelpazesine sahip olan muhasebe mesleğinin icracıları olarak, eğitimler mesleğimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olmuştur. Özellikle son yıllarda ki mevzuat değişiklikleri ve mesleğimizdeki yeni uygulamalar ile mesleki eğitimler mesleğimizi n olmazsa olmazlarını oluşturmaktadır.?dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine devam eden Aldemir, ?Bu nedenle odamızın düzenlediği bugün ki eğitim konularının ilki 2018 yılında uygulamaya geçecek olan ?MUHTASAR BEYANNAME İLE SGK PİRİM BİLDİRGELERİNİN BİRLEŞTİRİLMESİ? dir. Bu hususta Kırşehir SMMM Odası Başkanı Özgür Albayrak siz değerli meslektaşlarımızı sunumla bilgilendirecektir. Eğitim seminerimize katkı sağlayan Kırşehir Oda Başkanımız  Özgür Albayrak, yönetim kurul üyeleri Deniz Pakel ve Haydar Zengin´e oda kurullarım ve siz değerli meslektaşlarım adına teşekkür ederim.

BİLGİ VERİLDİ

Aldemir, sözlerini şu şekilde tamamladı: ?Eğitim seminerimizin ikinci bölümü elektronik defter, e fatura, e arşiv, e irsaliye konuları hakkında EDM M A.Ş. Müdürlüğü Ahmet Fatih Gülcan, siz değerli meslektaşlarımızı bilgilendirecektir. Kendilerine teşekkür ederim. Bu tür eğitimlerin seminerlerinin siz değerli meslektaşlarımız faydalı olacağına inanıyorum.?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli