Anahtar Kelimeler: Maya Müzik hizmetinizde

Maya Müzik Evi hizmetinizde

Maya Müzik Evi hizmetinizde

Maya Müzik Evi hizmetinizde

Her türlü saz aleti öğretiliyor

Kırıkkale´de müzikseverlerin ilgisini çekecek bir hizmet start aldı. Maya Müzik Evi, müzik ve sanatseverlerin hizmetinde. Müzik Evi´nde her türlü saz  aleti öğretiliyor.

MÜZİK EVİ AÇILDI

Kırıkkale´de artık müzik ve sanatseverlerin ilgisini çekecek bir hizmet var. Maya Müzik Evi Kırıkkaleli sanatseverlerin hizmetinde. Kırıkkale´nin tanınmış simalarından biri olan, siyasetçi ve harita mühendisi Şahin Arslan´ın eşi tarafından işletilen Maya Müzik Evi Zafer Caddesi üzerinde Garanti Bankası´nın yanında hizmet veriyor. Maya Müzik Evi´nde usta öğreticiler tarafından Bağlama, Gitar, Keman, Piyano, Bateri ve üflemeli çalgılar konusunda kurs veriliyor.

SADECE 50 TL

Aylık sadece 50 TL ile herhangi bir müzik aletini öğrenme imkanı bulunuyor. İlginin bir hayli yüksek olduğu Maya Müzik Evi kurslarına katılmak için 0 318 222 04 04 numaralı telefon ile 0 532 637  07 88 numaralı hatlardan bilgi alınabilir. Yeni kayıtların devam ettiği bildirildi. Herhangi bir müzik aleti çalmak, müzik ve sanatla iç içe olabilmek için Maya Müzik Evi ile iletişime geçilmesi istendi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli