Anahtar Kelimeler: Mazlumların umuduyuz

?Mazlumların umuduyuz?

?Mazlumların umuduyuz?

?Mazlumların umuduyuz?

Sempozyuma katıldılar

Sağlık-Sen Genel Merkezimizin düzenlediği Başkanlar Kurulu toplantısı, Uluslararası Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikaları Sempozyumu´nun gerçekleştirildiği Alanya´da yapıldı.

KATKI SUNUYORUZ

Genel Başkan Metin Memiş, başkanlar kurulunun açılışında, sendikanın  çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sağlık-Sen´in kurumsallığını tamamlama noktasında önemli adımlar attığını söyleyen Memiş, ?Kadınlar ve Engelliler Komisyonumuz kuruldu. Kendi mekanında hizmet veren şube sayımız sürekli artıyor. SASAM olarak, gündem belirleyen, akademik ve bürokratik camiada takdirle karşılanan çalışmalara imza atıyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet politikalarına katkı sunuyoruz? şeklinde konuştu.

DAHA DA ARTIYOR

Ülkemizin yanı sıra, dünya mazlum ve mağdurlarını ilgilendiren konulara karşı da hassasiyetle yaklaştığımızı ifade eden Memiş, ?Biz Türkiye olarak dünya mazlum ve mağdurlarının umuduyuz. Umudunu Türkiye´ye bağlayan insanların varlığını bilmek sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Bu sebeple, kamu görevlilerimiz, üyelerimiz ve ülkemiz için sendikacılık yaparken, gönül coğrafyamızın uzandığı yerleri de ihmal edemeyiz. Bu hem insani, hem de imani sorumluluğumuzdur? dedi. Başkanlar Kurulu´nda söz alan Genel Başkan Yardımcıları ve şube başkanları da görüşlerini dile getirdi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli