Mazot kaçakçılarına operasyon

Mazot kaçakçılarına operasyon

Mazot kaçakçılarına operasyon

Uzaktan kumandalı düzenek bulundu!

Kırıkkale`de faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonuna yapılan operasyonda, uzaktan kumandayla kaçak mazot satıldığı ortaya çıkarıldı.

Şeytanın aklına gelmez

Kırıkkale`nin Keskin ilçesinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonuna yapılan operasyonda, uzaktan kumandayla kaçak mazot satıldığı belirlendi. Bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Kısım Amirliği ekipleri ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı, bir akaryakıt istasyonuna operasyon düzenledi. Arama neticesinde gizli kaçakçılık düzeneğini etkin hale getirmekte kullanılan 2 adet uzaktan kumanda düzeneği ele geçirildi.

İstasyon mühürlendi

Akaryakıt istasyonu bahçesinde iş makineleri ile yapılan kazı sonucunda yer altında 60 bin litre kapasiteli gizli ve yasadışı akaryakıt tankı bulundu. Tank içerisinde ele geçirilen 32.720 litre kaçak akaryakıta el konuldu. Akaryakıt istasyonunu işleten ve çalışan şüpheli şahıslar, ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı. Adli ve idari soruşturmaya devam ederken, akaryakıt istasyonu EPDK tarafından mühürlendi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli