Anahtar Kelimeler: Meclis katılmıyor

Meclis´e de katılmıyor!

Meclis´e de katılmıyor!

Meclis´e de katılmıyor!

Meclise neden katılmıyor?

Meclis üyeleri tepkili!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın Halk Günü toplantılarına katılmadığı, toplantıralara başkanlık etmediği, halkla görüşme yapacaksa vatandaşı makam odasına alma bahanesiyle ayağına çağırdığı haberi tepki çekti. Saygılı´nın Meclis toplantılarına da katılmadığı bildirildi.

HALKG ÜNÜ TEPKİSİ

Sitemizde dün yayınlanan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın Halk Günü toplantılarına katılmadığı haberi geniş yankı uyandırdı. Haberde Saygılı´ın Halk günü toplantılarına katılmadığı, toplantılara başkan yardımcılarının başkanlık ettiği, kendisinin toplantı yapacağı zaman vatandaşları ?makam görsünler? bahanesiyle makamına, yani ayağına çağırdığı ileri sürülüyordu. Bu durum ilk günden bu yana tepki çekmeye devam ediyor. Saygılı´nın neden böyle davrandığı merak konusu. Bu konuda açıklama bekleniyor.

MECLİSE DE KATILMIYOR

Bu haberin ardından bir başka konu daha gündeme getirildi. Meclis üyelerinin dile getirdiği konu Saygılı´nın meclis toplantıları ve encümen toplantılarına da katılmadığı yönündeydi. Halk günü toplantılarına Başkan Yardımcısı Erol Mulu Baır başkanlık ediyor genellikle. Meclis toplantılarına ise ya Satılmış Aksun´un ya da Çakır Yıldırım´ın başkanlık etiği biliniyor. Saygılı´nın meclise de encümen toplantısına da katılmadığı öne sürülüyor.

NASIL İZAH EDECEK?

Bu durum da Halk günü toplantıları gibi tepki çekiyor. Meclis ve encümen üyelerinin duruma tepki gösterdiği gözleniyor. Saygılı´nın nasıl bir belediye yönetimi anlayışı içinde olduğu merak ediliyor. Her iki toplantıya da katılmaması ve encümen oturumlarında da hazır bulunmamasını nasıl izah edeceği merak konusu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false