Meclis'te sesiniz olacağım”

 Meclis

Meclis'te sesiniz olacağım”

Yılmaz çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Ayhan Yılmaz, aday olması ve milletvekili seçilmesi durumunda Meclis'te Kırıkkale'nin sesi olacağını söyledi.

Kırıkkale büyümeli

Seçim çalışmalarını görüşmeler, ziyaretler ve temaslar şeklinde sürdüren Ayhan Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Yılmaz, seçilmesi durumunda Meclis'te Kırıkkale'nin sesi olacağını belirtti. Yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda mecliste Kırıkkale'nin sesi olacağını belirten Yılmaz, Sevgili hemşerilerim, şimdiye kadar benden talep edilen her şeyi, elimdeki imkanlar, aklım ve gücüm ölçüsünde kayıtsız kalmadan elimden geleni yapmaya çalıştım.  Aday gösterilmem halinde ve sizlerin samimi dostluğu teveccühü ve desteği ile milletvekili olduğumda enerjimi Yeni Türkiye'nin ve Kırıkkale'nin büyümesi ve güçlenmesi için harcayacak, özelde Kırıkkale'nin meclisteki sesi olmaya çalışacağım.

Hayırlara vesile olsun

Kırıkkale'ye şimdiye kadar büyük hizmetleri geçen herkese, aynı zamanda başta Başbakan yardımcımız Sayın Prof. Dr. Beşir Atalay ve diğer milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Kırıkkale'ye hizmet edenler listesine ismimi yazdırabilmek için elimden geleni yapacağıma şimdiden söz veriyorum. Sevgili Dostlarım, bugün katılımınızla bana büyük bir güç verdiniz. Öncelikle hepinizin duasına talibim. Rabbim aday adaylığımı, benim ve ailem için, Kırıkkale için, Milletimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile etsin. Hepinize hürmetlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Çok teşekkür ederim. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false