?Mehmetçiklerimiz onurlu ve gururlu?

?Mehmetçiklerimiz onurlu ve gururlu?

?Mehmetçiklerimiz onurlu ve gururlu?

Öztürk´ten Gazi´ye ziyaret

 

Milliyetçi Hareket Partisi Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, Afrin´de süren Zeytin Dalı Harekâtında yaralanan gazileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

 

GAZİLERE MORAL VERDİ

MHP Disiplin Kurulu Başkanı Öztürk, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GEAH) tedavi gören Afrin gazilerini tek tek ziyaret etti. Kırıkkaleli hemşerimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldırım ve diğer gazilerimize geçmiş olsun dileklerini iletip moral veren Öztürk, gazilerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

 

DUYGULANDIRAN SÖZLER

Ziyaret sonrası duygularını dile getiren Disiplin Kurulu Başkanı Öztürk, ?Yaralandığına değil arkadaşlarını yalnız bıraktıklarına üzülen vatan evlatlarına sahibiz. Ziyaretlerimde onların duygu yüklü konuşmalarından gurur duydum. Allah Mehmetçiklerimizi korusun, yar ve yardımcıları olsun? dedi.

 

AFRİN ONLARA MEZAR OLACAK

Başkan Öztürk, ?Vatanın bir karış toprağını bile vermemek için ant içmiş tüm yiğitlerimiz teröristlere Afrin´i mezar etmek için gün sayıyor. Gazilerimiz öylesine bir yiğit ki, yaralandığına değil, arkadaşlarını yalnız bıraktığına üzülüyor. Gazilerimizin gözlerindeki cesaret ve mücadele azmi, değil teröristleri bütün dünyayı korkutacak cinsten? ifadelerine yer verdi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli