Anahtar Kelimeler: Mevzuat anlatıldı

Mevzuat anlatıldı

Mevzuat anlatıldı

Mevzuat anlatıldı

Eğitim toplantısı yapıldı

Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde, ?Tarımsal Yayım-Danışmanlık Mevzuatı ve Uygulamaları? konusunda eğitim verildi.

BİLGİLER VERİLDİ

Eğitime, Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Şube Müdürü Zekeriya Türkekul, İl ve İlçe Müdürlüklerinden teknik personeller ile kentte tarımsal yayım ve danışmanlık hizmeti veren kuruluşlardaki tarım danışmanlar katıldı. Eğitimde bir konuşma yapan İl Müdürü Kırbaş, ?tarımsal yayım ve danışmanlık, bakanlık politikaları ve hedefleri ile kentte yürütülen tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetleri´ konularında bilgi vererek, bu konunun çiftçiler ve üreticiler açısından önemine değindi.

KATILIM BELGESİ ALDILAR

Kırbaş´ın konuşmasının ardından, Mühendisler Ahmet Barış ve Ahmet Sezer, ?Tarımsal Yayım-Danışmanlık Mevzuatı ve Uygulamaları´ kapsamında katılımcılara, tarımsal danışmanlık hizmeti verecek kişi ve kuruluşların yetkilendirilmesi, tarımsal danışmanlık sınavı-sertifikaların düzenlenmesi ve vize işlemleri, kişi ve kuruluşların denetlenmesi, TYDH destekleme iş ve işlemleri, tarım danışmanlarının görev ve sorumlulukları, merkez ve il teknik komitesi iş ve işlemleri, ceza ve cezaya itiraz işlemleri, görüş ve talimatlar ve tarımsal yayım ve danışmanlık bilgi sistemi konularında eğitim verdiler. İlgiyle izlenen eğitim sonunda katılımcılara İl Müdürü Recep Kırbaş tarafından katılım belgesi verildi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli