Anahtar Kelimeler: Mezarlıklara düzenleme

Mezarlıklara düzenleme

Mezarlıklara düzenleme

Mezarlıklara düzenleme

Sulakyurt´ta çalışma yapılıyor

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yapımı devam eden mezarlık çalışmalarını yerinde incelediler. ?Ölüsüne sahip çıkmayan, dirisine de sahip çıkmaz´ diyen Başkan Bildik, yıllarca atıl durumda bulunan mezarlıklarda düzenlemeler yaptıklarını söyledi.

MEZARLIKLAR YENİLENİYOR

Belediye Başkanı Bildik, Belediye Meclis Üyeleri Bünyamin Kalay, Ramazan Turhan, Turgut Baki, Tekin Tekin ve Garaj Amiri Sadık Kaya ile birlikte mezarlıklarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.  Mezarlık istinat duvarları, tuvaletleri, abdesthaneleri ve insanların oturacağı şadırvanların yenilendiğini dile getiren Başkan Bildik, ?Ölüsüne sahip çıkmayan, dirisine de sahip çıkmaz. Bunun için bizler alt yapı ve üst yapıda olduğu gibi mezarlıklarımıza da büyük önem veriyoruz? diye konuştu.

KISITLI İMKANLARLA YAPILIYORBelediyemizin kısıtlı imkânlarına rağmen çok işler başardıklarını söyleyen Başkan Bildik, ?Bu görmüş olduğunuz işlerin tamamını Belediye işçilerimiz gerçekleştiriyor. Müteahhitten aldığımız teklifin yarısına mâl ediyoruz. Buda bize gurur veriyor? dedi. Belediye Meclis Üyeleri Başkan Bildik´e teşekkür ederek, yapılan çalışmaların ilçelerine hayırlı olmasını dilediler.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı