Anahtar Kelimeler: yerde güçlü

?MHP her yerde güçlü?

?MHP her yerde güçlü?

?MHP her yerde güçlü?

 

MHP´den son mesajlar

MHP Kırıkkale Teşkilatı 24 Haziran seçimleri için son çalışmalarını yaptı. MHP adına mesajlar verildi.

AÇIKLAMA YAPTI

?Milliyetçi Hareket Partisinin şehir merkezine uzak mahallelerde zayıf olduğuna yönelik algı oluşturmaya çalışanlar, 24 Haziran´da ne denli yanıldıklarını görecekler? diyen İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Bizim adaylarımız bu memleketin tozlu sokaklarında top oynayarak büyümüş, Kırıkkale´nin has evlatlarıdır. Nasıl olur da şehir merkezine uzak mahallelerde zayıf olabiliriz ki? Yeter ki bir vatandaşımız bizim adaylarımızın o samimi sohbetini görsün. Emin olun bir daha yanlarından ayrılmak istemeyecekler? diye konuştu.

EV TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Sanayi Mahallesinde bir evin bahçesinde gerçekleştirilen ev toplantısının adeta mitinge dönüştüğü programda konuşan Baloğlu, ?Biz Türk Milletinin özüyüz. Biz halkımızın gülen yüzüyüz. Bizi Kırıkkale halkından ayrı bir yere koymaya çalışanlar, halka tepeden bakmaya alışmış siyasetçilerdir. Oysa bizim adaylarımız da bizler de bu sokakları yalnızca seçimden seçime arşınlayanlardan değiliz. Bizim anamız babamız, halamız teyzemiz, amcamız dayımız buralarda oturuyorlar ve biz de bu sokakların tozunu her fırsatta yutuyoruz? dedi.

VATANDAŞ MHP´Yİ İSTİYOR

Milliyetçi Hareket Partili milletvekili adaylarının samimi ve dürüst insanlar olduklarını kaydeden MHP İl Başkanı Baloğlu, ?Bizim insanımız söz verip de tutmayan, seçimden seçime kapısını çalan siyasetçiden bıktı. Bizim insanımız yapmacık gülümseme değil, gözlerinin içi gülen kendi öz çocuklarını mecliste görmek istiyor artık. Bu yüzden de herkes MHP Türküsü söylüyor. İnanıyorum ki, bu seçim Türk Milletinin MHP´ye yeniden kavuştuğu, MHP´nin hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan kadrolarının da o fırsatı elde ettiği bir seçim olacaktır? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli