Anahtar Kelimeler: ilçe kongreleri tamamlandı

MHP ilçe kongreleri tamamlandı

MHP ilçe kongreleri tamamlandı

MHP ilçe kongreleri tamamlandı

 

Kongreler yapıldı

MHP  Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ilçe kongrelerini tamamladıklarını bildirdi.

KONGRELER TAMAMLANDI

Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 8 ilçenin kongresini tamamladıklarını belirterek,  Keskin ilçe başkanlığına Zafer Çakmaklı´nın atandığını ve kongresinin ise Mayıs ayı içerisinde yapılacağını kaydetti. Açıklamasında Baloğlu, Merkez ilçe Başkanlığı´na Murat Abalı, Bahşili ilçe Başkanlığı´na  Hasan Çağlayan,  Balışeyh ilçe Başkanlığı´na  Ahmet Koç,  Çelebi ilçe Başkanlığı´na Kudret Kuzucu,  Delice ilçe Başkanlığı´na Ayhan İnyurt,  Karakeçili ilçe Başkanlığı´na  İsmail Aydemir,  Sulakyurt ilçe Başkanlığı´na Harun Ünver ve  Yahşihan ilçe Başkanlığı´na da Yılmaz  Aydın´ın seçildiğini kaydetti.

BALOĞLU BİLGİ VERDİ

Baloğlu, şunları söyledi:  "İlçe kongrelerimiz coşkulu, ülkücü camiaya yakışan bir havada geçmiş, teşkilatlarımızın gücüne güç katmıştır. Yenilenen ve güçlenen ilçe teşkilatlarımızla bundan sonraki hedefimiz yapılacak olan genel ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanarak, seçimlerden başarı ile çıkmaktır. Devletimize ve milletimize hizmet etmenin sonsuz mutluluğunu yaşayan MHP kadroları, olağan kongre sürecini de başarıyla tamamlanmıştır. 

BAŞARILAR DİLEDİ

Kırıkkale´de bugün itibarıyla 8 ilçemizin kongresini yapmış bulunuyoruz. ´Önce ülkem ve milletim´ ilkesinin esas alındığı, sevgi, saygı ve olgunluğun hakim olduğu kongrelerimizde hepimizin gayesi temsil edilen bölgelerde halkımıza en iyi hizmeti verebilmektir." Baloğlu, tüm ilçe teşkilatlarının başta  Kırıkkale olmak üzere, ülkücü camiaya hayırlı olmasını temennisinde bulunarak ilçe teşkilatlarına görevlerinde başarılar diledi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false