Anahtar Kelimeler: seçim bürosu açıldı

MHP seçim bürosu açıldı

MHP seçim bürosu açıldı

MHP seçim bürosu açıldı

MHP startı verdi

Kırıkkale MHP milletvekili adayları seçim bürosunun açılışını büyük bir kalabalıkla yaptı. Adaylar Cumhuriyet Meydanında coşkulu bir kalabalıkla karşılandı

AÇILIŞ YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi, Kırıkkale´de seçim çalışmalarına startı verdi. Adayların belirlemesinin ardından partinin seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Büro açılışına geniş bir kalabalık katıldı. Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıradan Milletvekili adaylarından Avukat Halil Öztürk, bütün siyasi partilerin mensuplarının Milliyetçi Hareket Partisi´ni Türk milletinin teminatı ve sigortası olarak gördüklerini söyledi. Öztürk, Kırıkkale kent merkezinde seçim bürosunun açılışı için partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Öztürk, Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı´nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

FETÖ TEPKİSİ

Vatandaşlarla bir süre görüşen Öztürk daha sonra seçim bürosunun açılışı için hazırlanan platformda konuştu. Kendisinin vatandaşlar tarafından her zaman ulaşılabilir bir milletvekili olacaklarını belirten Öztürk, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi olaylarına değindi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak FETÖ darbe girişiminde millet iradesinin galip gelmesi için çok önemli adımlar attıklarını anlatan Öztürk, ?Sizler burada biz ise Ankara´da 15 Temmuz FETÖ darbe girişimini yaşadık. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi ile birlikte Türk siyasetinin matematiği değişti. Türk siyasetinin paradigması değişti. O gün Türk milletinin iradesine bomba yağdı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Bunları görmezden gelebilir miyiz? Bunları yok sayabilir miyiz? Türk siyaseti, 15 Temmuz´dan sonra ve Yeni Kapı mitinginden sonra bir ruh oluşturmaya başladı? dedi.

SAHİPSİZ BIRAKMAYIZ

Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan Öztürk, şöyle konuştu: ?Devletin bekası, milletin geleceği tehlike ve tehdit altında. Biz Cumhur İttifakı için Kırıkkale olarak elimizden geleni yapacağız, mücadele vereceğiz. Ama siyasi parti olarak biz seçime ayrı giriyoruz. Bu bakımdan değerli hemşerilerimizin milletvekilliğinde oyları Milliyetçi Hareket Partisine yani devletin ve milletin sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi lehine kullanmalarını istiyoruz. Hemşerilerimiz bizleri sandıkta yalnız bırakmasın. Biz Kırıkkale´yi seviyoruz. Kırıkkale sahipsiz, Kırıkkale kimsesiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz, hemşerilerimizi sahipsiz bırakmayacağız. Her an olsun yanlarında olacağız. 24 saat telefonumuz açık olacak.?

STAR VERİLDİ

Öztürk, Milletvekili olduklarında belli bir zümrenin, belli bir grubun değil, belli sermaye odaklarının değil, Kırıkkale´nin tümünün, yokluğun, yoksulluğun, fakirin, fukaranın, garibin gurabanın ve herkesin zenginin de fakirin de milletvekili olacaklarını sözlerine ekledi. MHP böylece seçim startını verdi. Bundan sonra adaylar ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle gezerek vatandaşları seçim ve oy için ikna etmeye çalışacaklar.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false