Anahtar Kelimeler: MHP’de buruk sevinç var

MHP'de buruk sevinç var

MHP

MHP'de buruk sevinç var

Meydanda kutlama yapıldı

Seçim sonuçlarının açıklamasından sonra Milliyetçi Hareket Partisinde büyük bir sevinç yaşandı. Türkiye Büyük Millet Meclisine Seyit Ahmet Göçer'i gönderen Ülkücüler Cumhuriyet Meydanında toplanarak kutlamalar yaptı.

Meydanda kutlama yapıldı

Seçim sonuçlarına göre Kırıkkale MHP'den bir milletvekili çıkarabildi. MHP'liler bunu meydanda toplanarak kutladılar. Seyit Ahmet Göçer'i ve diğer Milletvekili adayları Halil Öztürk'ü ve Merih Karayol'u Cumhuriyet Meydanında bekleyen kalabalık adayların Cumhuriyet Meydanına gelmesiyle birlikte coşkuları tavan yaparak sloganlar attılar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kırıkkale yeni Milletvekili Seyit Ahmet Göçer partililerine mikrofonu eline alarak konuşma yaptı.

Buruk sevinç yaşıyoruz

Göçer, Öncelikle bu sevinci bize yaşan çok değerli Kırıkkaleli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Şu anda buruk bir sevinç yaşıyoruz. Kırıkkale'de Milliyetçi Hareket Parti'sinin en az 2 Milletvekilinin bizim olması gerekiyordu. Kırıkkale'ye hizmet etmeyenlerden hesap sormamız gerekiyordu. Şu anda bu sevinci gerçekten buruk yaşıyoruz. Buradan Halil Öztürk'e, Merih Karayol'a bizlerle birlikte gece gündüz demeden bizimle çalıştıkları için hepsine çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğin başarı getirdiğine bizler inandık, sizlerde inandınız. Bu sevinci tadında bırakmak gerekiyor. Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli