Anahtar Kelimeler: evet toplantısı

MHP´den ?evet? toplantısı

MHP´den ?evet? toplantısı

MHP´den ?evet? toplantısı

Öztürk, ?evet? için konuştu

16 Nisan´da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu konusundaki çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale´de ?Siyasi Gelişmeler ve Yeni Anayasa´ adlı konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak katılan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk ?Kırıkkale Liderini takip ediyor ve "EVET" diyor. Teşekkürler Kırıkkale´m? ifadesini kullandı.

YENİ ANAYASA ANLATILDI

İl Kültür Merkezi´nde düzenlenen salon toplantısına MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk ve MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar referandumla nelerin değişeceğini, 18 madde içerisinde nelerin bulunduğu konularında katılımcılara bilgiler vererek destek istedi. MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk ve MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer ise özellikle neden Evet denmesi konusunda uzun uzun bilgilendirme yaptılar. Şölen havasında gerçekleşen toplantıya katılım yoğun olurken Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk konuşmacılara plaket taktim etti.

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale İl Başkanlığımız tarafından organize edilen Anayasa Değişikliğine dair toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Referandumda egemenliğin sahibi olan millet kararını verecek.  Kanlı terör örgütlerinin bitirilmesi için vatandaşlarımızı Evet demeye davet ediyorum.  Kırıkkale Liderini takip ediyor ve "EVET" diyor. Teşekkürler Kırıkkale´m? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false