MHP'liler kahvaltıda buluştular

MHP

MHP'liler kahvaltıda buluştular

Birlik ve beraberlik mesajı verildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Adayları dün esnaflar ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Esnaf kahvaltıya davet etti

Kırıkkale'de faaliyet gösteren esnaflar MHP Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz'ü sabah kahvaltısına davet ettiler. Çay ocağında esnaf usulü esnaflar ile birlikte kahvaltı yapan MHP Milletvekili Adayları esnafların sorunlarını dinlediler. Adaylar esnafı tarafından ilgi ile karşılanarak samimi ve uzun sohbetlerde bulundular.

Hizmet için yola çıktık

Yapılan kahvaltının ardından esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili Adayları burada 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için destek istediler. Esnaf ve vatandaşların ilgisiyle karşılaşan adaylar, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kırıkkale'ye hizmet için yola çıktıklarını belirten adaylar insanların yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle alışveriş yapamadıklarını ve esnafların satış yapamadan kepenk kapattığını dile getirdiler.

Çalışmalar ile ilgili bilgi verdiler

Yapılan ziyaretlerin ardından eski belediye binası yanına seçim bürosu açan Halil Öztürk'ün bürosunu ziyaret eden adaylar burada bulunan vatandaşlar ile bir süre sohbet ettiler. Seçim bürosu ziyaretinin ardından Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin'i ziyaret eden adaylar yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verdiler.

3 hilal bayrağını dalgalandıracağız

Adaylarının belli olmasının ardından seçim çalışmalarına tüm hızıyla kaldıkları yerden devam ettiklerini söyleyen İl Başkanı Baloğlu, Adaylarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aday adayı olan fakat listeye giremeyen adaylarımız ile de birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Kırıkkale için gece gündüz çalışıp üç hilal bayrağını en güzel yerlerde dalgalandıracağız” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false