Anahtar Kelimeler: Millet göğsünü siper etti

?Millet göğsünü siper etti?

?Millet göğsünü siper etti?

?Millet göğsünü siper etti?

Sümer´den 15 Temmuz mesajı

 

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla açıklamalarda bulunan Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer ?15 Temmuz gecesi, ellerine Türk bayraklarını alan vatansever, demokrasiye inanan Türk Milleti, tanklara, toplara, silahlara göğsünü siper etti, bombalara rağmen, kurşun yağmurlarına karşı darbeye direndi? diye konuştu.

 

EMELLERİNE ULAŞAMADILAR

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer yaptığı açıklamasında ?Bilindiği gibi bu hafta sonu 15 Temmuz´un birinci yıl dönümü. Ülkemiz ve milletimiz 15 Temmuzda tarihi bir sınav vermiştir. Bir yıl önce vatan hainleri gerçek emellerini sahnelemek istedi. Fakat karşılarında etten bir duvar gördüler. Ellerine Türk bayraklarını alan vatansever, demokrasiye inanan Türk Milleti, tanklara, toplara, silahlara göğsünü siper etti, bombalara rağmen, kurşun yağmurlarına karşı darbeye direndi. Güçlü ve demokratik bir Türkiye istemeyenlerin, oyunlarla Türkiye´yi kaosa sürüklemek isteyenler dün olduğu gibi bugünde emellerine ulaşamayacaklar. Şer güçleri bu ülkenin geleceğiyle her dönemde oynadılar, oynamaya da devam edecekler ancak Milletimizin birlik ve beraberliği, feraseti, demokrasiye inancı bu emelleri 15 Temmuz´da olduğu gibi boşa çıkartacaktır? ifadesini kullandı.

 

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Başkan Sümer ?15 Temmuz gecesi toplumda darbeye ve darbecilere karşı bir antikor oluştuğu görülmüştür. Türkiye´yi karıştırmak, kardeşi kardeşe düşürmek isteyenler artık şunu görmelidir ki, Türkiye artık 27 Mayıs´taki gibi 12 Eylül´deki gibi sürü psikolojisi yok. Allah birkaç bin insanın kalbine cesaret verdi, o gece darbe travmalarının etkisi ve kaderin de görülmeyen yardımıyla o oyunu bozdu. 1 yıllık süreçte devletimiz gücünü ortaya koydu. İnşallah millet olarak da biz devletimizin arkasında sonuna kadar duracağız. Ülkemizin geleceği adına kanımızın son damlasına kadar bu mücadeleyi vereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında vatan hainlerine karşı canını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli