Anahtar Kelimeler: Millet ihaneti asla unutmaz

Millet ihaneti asla unutmaz

Millet ihaneti asla unutmaz

Millet ihaneti asla unutmaz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Nur Camiinde mevlid-i şerif okutulmasıyla başladı.

15 TEMMUZ ETKİNLİĞİ

Daha sonra etkinlikler kapsamında Vatan İçin Can Verenler Derneğini ziyaret eden Vali Sezer, burada Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi. Kur´an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından bir konuşma yapan Vali Sezer, ? Biz şehitlerimizi toprağa değil kalbimize gömdük. İsimleri toplum içerisinde zikredildikçe yüreğimizin bir tarafı kanıyor. Zaten vatanda budur. Vatanın bir parçasını kaybettiğiniz zaman kalbiniz her zaman kanar ve hasret duyarsınız. Biz evlatlarımızı da bu vatanın birer parçası görüyoruz. Bu millet yedi düvele karşı geçmişte nasıl mücadele ediyor ise şimdide öyle mücadele ediyor. Geçmişte düşman devletler vardı, şimdi ise düşman devletlerin taşeronları var ve onlarla mücadele ediyoruz. 15 Temmuz bunlardan bir tanesi? ifadesini kullandı

SİLİNMEYECEK İZLER BIRAKTI

Vali Sezer ?Bu millet kimseden talimat beklemeden bu vatanın sahibi biziz diye sokağa döküldü. Herkes tanklara dur diyerek canını feda etti. Hepimiz biriz ve kardeşiz. Bu vatan güzel vatan. Dolayısıyla gözümüz gibi sakınacağız. Çanakkale savaşından beri İslam´ın son kalesi. Burası düşerse çok zor günler yaşarız. Şehitlerimizi hatırlayarak onların bizlere bıraktığı ailelere sahip çıkacağız. Onlara her geldiğimizde biz nasihat alıyoruz. Biz nasihat etmeye teselli etmeye gidiyoruz, teselli buluyoruz. Allah sizden razı olsun, başımızdan eksik etmesin? dedi. Türkiye Harp Malulü Gazi Dul ve Yetimleri Derneği ziyaretinde de şehit yakınları ve gaziler ile bir araya gelen Vali Sezer´e, Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından derneğin faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu. Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının ardından bir konuşma yapan Vali Sezer, 15 Temmuz darbe girişiminin bu milletin içerisinde asırlar geçse de silinmeyecek bir iz bıraktığını kaydetti.

GENİŞ KATILIM OLDU

Sezer ? Bu millet asırlar boyu göğüs göğüse çarpışmış ama düşmanını bilerek çarpışmıştır.15 Temmuz´da ise kendi içimizde asker bildiğimiz, kendi içimizde devlet memuru bildiğimiz insanların kalkışması ile karşı karşıya kalmış, arkadan bıçaklanmış ve ihanete uğramış bir millet söz konusu. Bu millet her şeyi unutur ama ihaneti hiçbir zaman unutmaz? dedi. Ziyaretlerinde Vali Sezer´e, Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İ. Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu´da eşlik etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli