?Millet olarak Kahraman Ordumuzun yanındayız?

?Millet olarak Kahraman  Ordumuzun yanındayız?

?Millet olarak Kahraman Ordumuzun yanındayız?

 

Varlı açıklamada bulundu

 

 

 

 

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı millet olarak Afrin operasyonunda hain terör örgütünü bertaraf etme mücadelesi veren askerlerimizin yanında olduğumuzu söyledi. Varlı, ?Yüreğimiz Mehmetçikle birlikte? dedi.

 

TERÖR BERTARAF EDİLECEK

Varlı Afrin operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Zeytin Dalı Harekâtının ülkemizin iç ve dış güvenliğini ve milletin huzurunu tehdit eden terör örgütlerini bertaraf etmek üzere, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan bir operasyon olduğunu söyledi. Varlı, ?Sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör kuşağını engellemek ülkemizin en meşru haklarındandır. Bizler, Türk milleti olarak tek yürek olmuş halde, kahraman ordumuzun bu harekâttan dünyaya örnek teşkil edecek bir sonuç alması dileğiyle başarılı ve kalıcı bir sonuç için dua ediyoruz.  Mehmetçiğimizin kayıp vermeden zafer haberleriyle dönmesi en büyük arzumuz,? dedi.

 

PAYLAŞILMAYA ZORLANIYOR

Varlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Ülkemizi, 600 kilometreye yakın hudut şeridini teröristlerle paylaşmaya zorlayan, ileriye dönük olarak da daha karanlık emellerini hayata geçirme planındaki unsurların bu projelerine çok büyük bir darbe vuran Zeytin Dalı Harekâtı aynı zamanda operasyonların sürdürüldüğü bölgede terör örgütlerinin zulmüne terkedilmiş, dayanağı ve umudu tükenmiş mazlumlara da ay yıldızın gölgesinde olmanın huzurunu hatırlatmıştır.  Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye´nin sınır güvenliğinin teminini, terör tehlikesini ortadan kaldırmayı ve bölgede yaşayan sivilleri terör tehditlerinden korumayı amaçlayan bu haklı mücadelede yüreğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birliktedir. Dileğimiz, kahraman askerlerimizin zaferi ve yurda sağ salim dönüşleridir. Zeytin Dalı Harekâtı sayesinde sınırlarımızda barışın ve huzurun kalıcı olarak tesisini temenni ediyoruz.?



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli