?Milletimiz karanlık oyunu bozacaktır?

?Milletimiz karanlık oyunu bozacaktır?

?Milletimiz karanlık oyunu bozacaktır?

Vurgun açıklamada bulundu

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, son günlerde artan terör saldırıları ve Rusya Büyükelçisi´ne yönelik suikast üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Ülkemiz ve coğrafyamızda tehlikeli bir oyun oynandığını vurgulayan Vurgun , ?Türkiye´de kaos, kargaşa ve korku ortamı oluşturmaya yönelik bu tür kirli oyunlar daha önce de sahnelenmiştir"

?SUİKASTIN ZAMANLAMASI MANİDAR!?

RUSYA Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov´a yönelik suikastı değerlendiren  Vurgun , suikastın zamanlamasının dikkat çekici olduğunu vurguladı. Faruk Vurgun  ?Saldırının önemli bir zaman diliminde, zorlu bölgesel sorunların çözümlerinin konuşulduğu bir ortamda gerçekleştirilmiş olması manidardır. Bölgemizdeki barış çabalarını sabote etmeye yönelik bu provokasyona karşı verilecek en güzel cevap barış yönündeki kararlılığın daha güçlü bir şekilde sürdürülmesi olacaktır? dedi.

SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun; maalesef Fırat Kalkanı Harekatı çerçevesinde El Bab´ı kuşatan ve hakim yerlerini ele geçiren silahlı kuvvetlerimizin kahraman askerlerine alçak terör örgütünün pususu ve intihar saldırısı neticesinde 14 yiğit evladımızı şehit verdik, yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Ailelerine ve milletimize başsağlığı, gazilerimize acil şifalar  diliyoruz. Dünyanın baş belası terör, insanlığa karşı işlenen bir suçtur. Terörle mücadele Türkiye´nin beka mücadelesidir, varlık mücadelesidir. Türkiye´nin birliği, beraberliği, kardeşliğinin daim olması adına verilen büyük bir savaştır. Birlik ve bütünlüğümüzü her zaman muhafaza edeceğiz. Terör karşısında millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi sonuna kadar koruyacağız" ifadelerini kullandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false