Milletimize söz verdik sözümüzün arkasındayız”

 Milletimize söz verdik  sözümüzün arkasındayız”

Milletimize söz verdik sözümüzün arkasındayız”

Göçer ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer seçim sonucuyla ilgili Milletimiz bize önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Milletimize bir söz verdik sözümüzün arkasındayız” dedi.

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ YAPIYOR

7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi´nden Milletvekili seçilen Seyit Ahmet Göçer seçim sonunda teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. İlk olarak Bahşılı, Yahşihan, Keskin, Karakeçili ve Çelebi ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Seyit Ahmet Göçer dünde Balışeyh, Sulakyurt, Delice ve Çerikli beldesine giderek burada önce ilçe teşkilatlarını ziyaret etti, daha sonra sokağa çıkarak hem esnafları gezdi hem de sokakta karşılaştığı vatandaşlara teşekkür etti. Göçer, hem partililerine hem de esnaf ve vatandaşlara kendilerine yüklenen sorumluluğu yerine getirme sözü verdi, hem de vatandaşların her zaman emrinde olduğunu belirterek her saat kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

MİLLET BİZE SORUMLULUK YÜKLEDİ

Beraberinde il başkanı Erdal Baloğlu, Merkez ilçe başkanı İlyas Canöz ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak Balışeyh ilçesine gelen MHP Milletvekili ilçe girişindeki akaryakıt istasyonunda partililer tarafından karşılandı, Balışeyh ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu karşılamada Göçer katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür ederek haklarını helal etmelerini istedi. Daha sonra ilçedeki kahvehaneleri gezen Göçer ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet edip desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sırasında vatandaşların koalisyon konusundaki sorularını da yanıtlayan Göçer MHP´nin olmazsa olmaz şartlarının olduğunu bu şartlarla ilgili mutabakat sağlanması halinde koalisyon kurulabileceğini söyledi.

SULAKYURT´TA İLGİYLE KARŞILANDI

Balışeyh ziyaretinden sonra Sulakyurt ilçesine geçen Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ve beraberindekiler ilk olarak Belediyeyi ziyaret ederek Belediye başkanı İsmail Bildik ile bir süre görüştüler. Sulakyurt Belediye Başkanının tek MHP´li Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Göçer bölgede en çok çalışan ve takdir edilen tek başkanın da yine İsmail Bildik olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Bildik ise belediyeler arasında yapılan ayrımcılıktan en çok Sulakyurt´un etkilendiğini ama şimdi ise bu sorunun ortadan kalkacağını ve hizmete susamış olan ilçenin çözüm bekleyen birçok sorununun rahat biçimde çözüleceğini söyledi. Belediye ziyaretinden sonra başkan İsmail Bildik ve diğer il başkanı ilçe başkanı ve yöneticilerle sokağa çıkan Milletvekili Seyit Ahmet Göçer´e burada da yoğun ilgi gösterildi. Göçer ile vatandaşlar arasında zaman zaman renkli diyaloglar yaşandı.

DELİCE´DE PARTİLİLERLE BULUŞTU

MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Sulakyurt ziyaretinden sonra Delice´de MHP Delice ilçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada toplanan partililere seçim sürecinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bir vatandaşın koalisyon konusundaki sorusunu yanıtlayan Milletvekili Seyit Ahmet Göçer MHP olarak kırmızıçizgilerinin olduğunu belirterek hükümetin ve iş dünyasının aslında AK Parti ile CHP´nin koalisyonundan yana olduğunu ve bunu istediklerini belirterek MHP´nin kırmızıçizgilerinin olduğunu bunlarda taviz vermelerinin mümkün olmadığını söyledi. Göçer 23 Haziren da yapılacak yemin merasiminden sonra bu yöndeki çalışmaların hız kaşanacağını ve mutlaka bir koalisyon hükümetinin kurulacağını belirterek Biz MHP olarak Genel Başkanımızın da belirttiği gibi seçim sürecinde milletimize verdiğimiz sözlerdin arkasında duracağız” dedi.

ÇERİKLİ KASABASINA TEŞEKKÜR ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Seyit Ahmet Göçer son olarak Çerikli kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Çerikli Belde Başkanı ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Göçer kasabadaki esnafları ziyaret etti. Oto sanayindeki tamir atölyelerini de gezen Göçer burada biçerdöverci esnafları ile sohbet etti. Mevsim itibariyle biçerdöverlerini sezon için bakım yaptıran esnaflar bu yıl da mahsule beklenen fiyatın verilmemesi ve yağışların fazla olmasından dolayı hububat hasadının biraz zahmetli geçeceğini belirttiler. Bu arada yaşlı bir amca Milletvekili Göçer´e önce hangi partiden Milletvekili olduğunu arkasından ise Nasıl koalisyon kuracaksınız?” şeklinde bir sonu yöneltti. Göçer ise Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin konuyu kamuoyu ile paylaştığını belirterek Biz millete bir söz verdik o sözümüzü yerine getireceğiz” diye karşılık verdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false