?Milletimizle iletişimde üst noktadayız?

?Milletimizle iletişimde üst noktadayız?

?Milletimizle iletişimde üst noktadayız?

 

Çorumlu bilgi verdi

 

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Türk polisinin milletiyle iletişimde en üst noktada olduğunu ifade etti.Etkili iletişim teknikleri ve doğru iletişimin incelikleri üzerine Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda şehirde görev yapan polislere yönelik seminer düzenlendi. Seminerin katılımcısı Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Eraslan oldu.

 

ÇORUMLU´DAN AÇIKLAMA

Düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, doğru iletişimin insanı hayatta mutlu ve başarılı kılmanın en önemli yollarından birisi olduğu belirtti. Çorumlu, "Polis teşkilatı olarak bizler, yüce milletimize hizmet ederken doğru ve etkili iletişim kurmadığımız zaman sonucunda ne gibi aksaklıklar çıkabileceğini geçmişte gördük. Hamt olsun, bugün polis teşkilatı, milletiyle beraber doğru iletişimin en üst seviyesinde. Bunu 15 Temmuz´da gayet net gördük. İnsanın yaşamı boyunca önce kendisiyle iletişiminden başlayan iletişim süreci, toplumla, meslekle, kurum içi ve diğer kurumlarla, sonunda yaratıcıyla ilişkisi şeklinde süren önemli bir süreç.

 

ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Biz polis teşkilatı olarak bilin ki yüce bir devletin, yüce bir milletin emrindeyiz, hizmet ediyoruz ama eğer doğru iletişim kuramazsak bunu anlatamayız. Milletimize verdiğimiz hizmeti düzgün anlatabilmemiz hem kurum içi kendi iletişimimizi doğru ve etkin kullanabilmemiz, hatta bugün biz Türk Polisi olarak uluslararası alanda da iletişim süreçleri yaşıyoruz, burada da kendimizi doğru tanıtabilmemiz içi iletişim tekniklerini iyi öğrenmemiz gerekli" şeklinde konuştu. Seminerde kendisinin de bir polis evladı olduğunu belirten Doç. Dr. Levent Eraslan, mesleğin zorluklarını kendisinin de yakın olarak bildiğini ifade etti. Anlatımı süresince Eraslan, etkili iletişim, ikna ve beden dili konuları üzerinde durdu. Doç. Dr. Levent Eraslan, iletişim süreçlerinde mesajın gönderilme biçiminin önemine dikkat çekti ve bunun insanla birebir temas kurulan mesleklerdeki önemine değindi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli