?Milletin arzusu sandıklara yansısın?

?Milletin arzusu sandıklara yansısın?

?Milletin arzusu sandıklara yansısın?

Seçim toplantısı yapıldı

Kırıkkale Valiliği Toplantı Salonunda 16 Nisan´da yapılacak olan Referandum nedeniyle Siyasi Parti İl Başkanlarının Katılımıyla seçim güvenlik toplantısı gerçekleşti. Vali M. İlker Halktankaçmaz´ın başkanlığında düzenlenen toplantıda Haktankaçmaz, ?Millet iradesinin sandığa en güzel biçimde yansıması. Milletin vereceği kararın ne şekilde tecelli ederse etsin, sandıkta milletin arzusunun yansıması? dedi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, MHP başkan yardımcısı, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun katıldı.

OLUMLU HAVA VAR

Vali Haktankaçmaz toplantıda yaptığı konuşmasında, ?Geçen hafta il ve ilçe seçim kurulu başkanlarımızla önümüzdeki halk oylaması nedeniyle bir toplantı yaptık. Onlarla da bazı hususları değerlendirdik. Bugünde yine dört partimizin il başkanları ve başkan vekilleriyle AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partimizle halk oylaması güvenliğiyle ilgili alınacak tedbirleri istişare ettik. Bu çerçeve de onların baktığı pencere, bizlerin baktığı pencereyle görüş alışverişinin yararlı olabileceğine inanıyoruz. İnşallah Kırıkkale özelinde konuşmak gerekirse ilimizde toplumun omurgasını oluşturan 4 büyük partinin bir araya gelerek sergilemiş oldukları duruş çok önemli. Kendilerinin bu tür memleket ve millet meseleleriyle ilgili konularda bir araya gelmeleri onlara gönül vermiş insanlara da çok olumlu yansıyor. Bu yüzden Kırıkkale´de çok olumlu bir hava var.´´şeklinde konuştu.

SIKINTIMIZ OLMAYACAK

Haktankaçmaz, ?Seçim takviminin yayınladığı propaganda dönemine kadar çok şükür büyük bir olay yaşamadık. Huzur içinde bu süreç devam ediyor. Seçim yasaklarının başlayacağı bir döneme gireceğiz. Orada da büyük bir sıkıntı yaşayacağımız düşünmüyoruz. Ciddi bir  risk olmasa da Kırıkkale dışından buraya yansımalar olabileceği nedeniyle biz almamız gereken tedbirleri en üst düzeyde alıyoruz alacağız. Güvenlik bakımından halk oylaması öncesinde ve sonrasında alınacak tedbirlerle ilgili çalışmalarımız zaten devam ediyor. Bu çerçeve de gerek jandarmamız gerekse emniyetimiz kendi görev ve sorumluluk bölgelerinde bir plan dahilinde alıyorlar. Bu konularda her hangi bir sıkıntımız olmayacak? diye konuştu.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

?Özellikle sandıkların içerisinde alınacak güvenlik önlemlerini arkadaşlarımızla değerlendiriyoruz. Millet iradesinin sandığa en güzel biçimde yansıması. Milletin vereceği kararın ne şekilde tecelli ederse etsin, sandıkta milletin arzusunun yansıması. Bu çerçevede özellikle İl başkanlarımıza, partilerimize göstermiş oldukları bu yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Referandumun da ülkemiz için milletimiz için bu milletin bir ferdi olarak hayırlara vesile olmasını istiyorum.´´dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false