Anahtar Kelimeler: Milletin kredisini kullanın

?Milletin kredisini iyi kullanın?

?Milletin kredisini iyi kullanın?

?Milletin kredisini iyi kullanın?

?TSK ve EGM´ye zarar vermeyin?

?Darbeyi vatanseverler önledi?

Çakıcı´dan bayram tebriği

Cumhurbaşkanı´na çok önemli hatırlatmalar

Bolu F Tipi Cezaevinde kalmakta olan Ünlü Kabadayı Alattin Çakıcı, bayram öncesinde Cumhurbaşkanı´na bir mektup yazarak bazı önemli konularda hatırlatmalarda bulundu. Çakıcı, herkesin bayramını da kutladı.

CUMHURBAŞKANINA SESLENDİ

Cumhurbaşkanlığı makamına mektup yazan Çakıcı, mektubuna Cumhurbaşkanı ve Türk Milletinin Kurban Bayramını tebrik ederek başladı ve bayramın Türkiye ve içinde bulunduğu coğrafyaya huzur ve barış getirmesini diledi. 78 milyonun 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanının yanında durduğuna dikkat çeken Çakıcı, darbeyi de üzerlerindeki üniformaya ihanet etmeyen yüzde 90´ı vatansever olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının önlediğini söyledi. Çakıcı, hainlerin Emniyet binasını Kandil´deki PKK merkezini vuruyormuş gibi vurduklarına işaret etti ve darbede PKK´nın da suç ortağı olduğunu belirtti. Özel Harekat Daire Başkanlığının da Esad´ın sarayını bombalar gibi bombaladıklarını söyleyen Çakıcı, bunların devletine yürekten bağlı vatansever TSK mensuplarınca önlendiğini kaydetti. Asil Polisin de vatanseverler ile birlikte hareket ettiğini belirtti.

KREDİYİ İYİ KULLANIN

Vatansever askerlerin 30 adet F16´ların kalkmasını engellediğini, 200 tankı etkisiz hale getirdiğini, 1. Ordu Komutanından güvence alarak Cumhurbaşkanının halkı sokağa davet ettiğini, havada kendisine vatansever Hava Kuvvetlerinin eşlik ettiğini, hava limanında şerefli Türk Polisinin kendisini beklediğini açıkladı. Çakıcı, ?Lütfen bu milletin vermiş olduğu bu sevgi kredisini iyi kullanın? dedi.  Başörtü yasağının kaldırılmasıyla ilgili gelişmelere dikkat çeken Çakıcı, ?Size söz verdim, basında hakkınızda konuşmayacağım diye. Ama gıyabınızda sizi tekit ettim. Geçer diyorsunuz ki, ?Polis ve asker için başörtüsü yasağını kaldırdım? diye. Başörtüsü yasağı yüce meclisten çıktı. Yürütme imzaladı, siz de onayladınız. Lütfen artık nefsinizi yenin, milletle kucaklaşın. Siz böyle yaparsanız, milletin sevgi kredisini ufak ufak kaybedersiniz. Muhalefette ufak ufak sesini yükselterek sizi tenkit ediyor. Buna mahal vermeyin. Yaşadığımız coğrafya ve ülkemizde milletimizin temel ilkesi birlik ve beraberlik olacaktır. Yoksa bu zorlu süreçte sıkıntı çekeriz.

G20´NİN YILDIZI OLDUNUZ

G20´nin yıldızı oldunuz. Putin ile bir kardeşten daha ileri görüntü yansıttınız. Çin Devlet Başkanı ile Putin arasında yer aldınız. Obama hayatının şokunu yaşadı. Yüzünüze bakamıyordu. Mevlut Çavuşoğlu da onu hayretle izliyordu. G20 masasının etrafında sayın Obama psikolojik depresyon geçiriyordu. Bu durum yüzüne yansıyordu. Yoksa Tayyip Erdoğan7dan korktuğundan mı? Size aylarca evvel Edirne´den yazdığım mektubu hatırlayın. 3 ay içerisinde barışacaksınız Putin ile? Aynı düşünce sizi kardeş etti. Obama´ya soğuk psikolojik depresyon yaşattı. Sizi de G20´nin yıldızı yaptı? dedi.

TSK VE EMG´YE ZARAR VERMEYİN

Sivil general çalışmalarına da dikkat çeken Çakıcı, ?İran´da devrim olduktan sonra sivil bir oluşum oluşturdular. Adı da Silahlı Devrim Muhafızları. Hiçbir askeri birikimi olmayan insanları orgeneral olarak, korgeneral olarak atama yapıyorsunuz. Devletin resmi askeri olur, sivil orgenerali olmaz. Sadece savaş halinde ve seferberlikte sivil milisler olur. O da devletin emriyle yan kuruluş olur, TSK´nın emrine girer. Bu sivil generallerin atamasından sonra atanan kurumlarda onlarla ilgili sivil güvenlik oluşumu 2-3 yıl içinde oluşursa İran´daki oluşumdan hiçbir farkı kalmaz. Lütfen milletin verdiği krediyi tüketmeyin. TSK´yı yüceltin. Türk Milletini, Silahlı Kuvvetleri sevdiğini kadar Polisimizi de sevin ve yüceltin. Her iki kurumda da hala hain varsa temizleyin. İstihbarat kurumlarınızda ABD´ye ve FETÖ´ye uşaklık yapanları temizleyin. Ancak temizlerken TSK ve EGM´ye medya önünde zarar vermemeye özen gösterin.

HERRKES YANINIZDA OLDU

Tarihte Osmanlı´da, Selçuklular´da, Cumhuriyet döneminde Aziz Milletimiz devletinin yanında olmuştur. 15 Temmuz´dan sonra başta MHP Genel Başkanı, parti kurulları, tüm ülkü Ocakları, BBP, Alperen Ocakları eski ve yeni jenerasyonu yanınızda yer almıştır. Bu sizin şahsınıza değil, devletine ve milletine sadakatinden dolayıdır. CHP içinde bazı ulusalcılar yanınızda yer almaktadır. Allah aşkına, kendi ağzınızla söylediniz. FETÖ´cüler dini kullanarak Allah dedikleri için bu hain şebekeyi 2012´ye kadar fark etmedik. 3 sene barış sürecinde iyi niyetli oluşunuzdan, PKK ve sempatizanları, ABD ve FETÖ´cülerle işbirliği yaparak ülkemizi ve coğrafyamızı kan gölüne çevirdiler.  Sayın Cumhurbaşkanım, teslimiyet Allah´a sadakatim Devletimedir. Yattığım cezaevlerinde kedi gibi yatmadım, yatmam da, kimseye biat etmem. Teslimiyetim Allah´adır. Sadakatim Devletime ve Aziz Türk Milletinedir? dedi.

BAYRAM TEBRİĞİ

Çakıcı mektubunun sonunda Güneydoğu´da PKK ile savaşan asker ve polislere, Fıra Kalkanı Operasyonuna katılan tüm TSK personeline, PKK ile savaşan devlet birimlerine, Suriye´de savaşan TSK mensuplarına, Aziz Türk Milletine selam gönderdi herkesin bayramını kutladı ve Cumhurbaşkanı nezdinde herkese seslenerek, ?İnşallah sizin ve ailenizin Kurban Bayramını kalbi duygularla kutlar,  ülkemize, coğrafyamıza, İslam Dünyasına, tüm insanlığa, etnik ve millet ayrımı etmeden tüm Adem soyuna bu Kurban Bayramı hayırlara vesile olur? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli