Milletin sözünün üstüne söz olmaz”

 Milletin sözünün üstüne söz olmaz”

Milletin sözünün üstüne söz olmaz”

Akçay'dan seçim yorumu  

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Seçim sonuçlarının ardından açıklama yaptı. Akçay Yaptığı açıklamada, Milletin söylediği sözün üstüne sözümüz şimdiye kadar olmadığı gibi, bundan sonrada olamaz” dedi.

BURADA BİTMEYECEKTİR

Kırıkkale Teşkilatı olarak Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde bir oy aldıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 3-0 hedefimize ulaşamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz fakat elimizden geleni yaptık, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Her zaman söylediğimiz gibi milli iradeye saygı duyuyoruz. Bize güvenenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Elbette ki özeleştirilerimiz olacaktır, yalnız bu şarkı burada bitmeyecektir” ifade etti.

MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Akçay yaptığı açıklamada, Görevimizin başındayız, önümüzdeki Günlerde neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Bu dava için gece gündüz çalışan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il ve ilce teşkilatlarımıza, Belediye Başkanlarımızla, aday adaylarımıza, muhtarlarımıza, gönüllü olarak çalışan hemşerilerime, bizi destekleyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sonuçlar ülkemize, Kırıkkale'mize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false