Anahtar Kelimeler: Minikler babalarını terletti

Minikler, babalarını terletti

Minikler, babalarını terletti

Minikler, babalarını terletti

Güzel bir etkinlik

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 4.sınıf öğrencileri Kırıkkale´de bir ilk gerçekleştirdi. Yapılan etkinlikte çocuklar ile babalar birlikte ders çalıştı. Minikler, birbirinden ilginç sorularıyla babalarını terletti.

KEYİFLİ BİR GÜN

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Şenil Ünlü Çetin, tarafından verilen ?Erken Çocukluk Döneminde Baba Katılımı? dersi kapsamında, öğretmen adayları babalar ve çocuklarının keyifli bir hafta sonu geçirmeleri için kollarını sıvadı. 2 Aralık 2017 tarihinde saat 13:00-16:20 arasında, babalar ve çocuklarının birlikte kaliteli vakit geçirebilmesini sağlamak amacıyla 11 farklı stantta bir çok etkinlik gerçekleşti.?dedi.

BİR İLK  YAŞANDI

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Şenil Ünlü Çetin, ?Program bilgi paylaşımı ile başladı ve birbirinden eğlenceli baba-çocuk etkinlikleri ile devam etti. Etkinlik koordinatörü Şenil Ünlü Çetin, "Babalar çocuklarının hayatlarının vazgeçilmezlerinden. Çocukların babaları ile geçirdikleri anlar gelişimleri için çok önemli. Ne yazık ki ülkemizde baba ve çocukların başbaşa vakit geçirmelerini sağlayacak ve arttıracak etkinlikler çok fazlaca yok.?diye konuştu.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Sözlerine devam eden Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Şenil Ünlü Çetin, ?Biz 4.sınıf öğrencilerimle bu eksikliği kendi ilimizde gidermek için "Babamın Yeri Benim Yanım" projesi ile yola çıktık. Gördük ki doğru bir yolda ilerlemişiz. Tüm endişelerimize rağmen, etkinliğimize çok sayıda baba ve çocuk katıldı ve bizlere çok olumlu geri dönütler verdiler. Sevgili öğrencilerime çok teşekkür ederim. Onların çok ciddi bir emeği var. Çok çabaladılar. Bu işi çok önemsediler ve başarıyla yürüttüler. Hepsinin ayrı ayrı mükemmel bir öğretmen olacağından be nerede olurlarsa olsunlar babaların çocuklarının hayatlarında aktif katılımlarını destekleyeceklerinden şüphem yok.?şeklinde konuştu.

ÇOK GÜZEL OLDU

Yrd. Doç. Dr. Şenil Ünlü Çetin, ?sözlerine şu şekilde devam etti: ?Ama en çok, kendi eşim ve oğlum başta olmak üzere katılım sağlayan tüm babalara ve onların çocuklarına teşekkür ediyorum. Onların sayesinde emeklerimizin karşılığını aldık, kendimizle ve yaptığımız işle gurur duyduk. Etkinliğimize gelen neredeyse tüm babalar, çocuklarıyla kaliteli vakit geçirdiklerini, süreçten hem çocuklarının hem de kendilerinin çok keyif aldığını aynı zamanda bilgi paylaşımlarının farkındalıklarını arttırdığını en önemlisi etkinliğin devam etmesi gerektiğini belirttiler. Bizde etkinliğin devam etmesi ve bu ilk etkinlikte fark ettiğimiz eksikliklerin giderilmesi için şimdiden fikir paylaşımına ve çalışmalara başladık bile."



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı