Anahtar Kelimeler: Minikler ziyaret etti

Minikler ziyaret etti

 Minikler ziyaret etti

Minikler ziyaret etti

 

23 Nisan ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir gurup öğrenci Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´u makamında ziyaret etti.

SORULARI YANITLADI

Temsili görev değişimi yapılan ziyarette Yenişehir İlkokulu öğrencisi Rüveyda Baskın Ahmet Sungur´un makamına geçti. Ahmet Sungur, başkan olan Rüveyda´nın bazı konularda sorularını yanıtladı. Sungur, ziyaretler konusunda şu açıklamayı yaptı ve çocukların bayramını kutladı: ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yenişehir İlkokulu öğrencisi Rüveyda Baskın temsili olarak Başkanımız oldu. Sorularını yanıtladık ve talimatlarını yerine getirdik. Çocuklarımız, dünyanın en büyük saadetidir. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

İKİNCİ ZİYARET

İlçemiz Özel Masal Anaokulu öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bizleri ziyarete geldiler. Başkanlık koltuğunu devrettiğimiz Elif Evren kızımızın sorularını cevapladık. Yoğun çalışmalarımız arasında minik öğrencilerimizin ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. Geleceğimizin teminatı minik öğrencilerimize başarılar diliyorum.?



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli