Anahtar Kelimeler: Mışla Mişle işler olmaz

?Mışla?, ?Mişle? Bu işler olmaz!?

?Mışla?, ?Mişle? Bu işler olmaz!?

?Mışla?, ?Mişle? Bu işler olmaz!?

Başkan kime tepki gösterdi?

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Karakuş futbolcu alacaklarının bir hafta içinde ödeneceğini ve Türk Metal Kırıkkalespor´a başkan adayıyım diye çıkanların ?mışla?, ?Mişle? bu işler olmuyor ifadelerini kulandı.

KONGRE 2017 MART´TA

Türk Metal Kırıkkalespor tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Kulüp Başkanı Metin Karakuş şampiyonluğun ardından kulüp adını çıkan dedikoduları önlemek amacı ile gazetecilere açıklamada bulundu, Karakuş kulüp kongresinrin 2017 Mart ayında olduğunu  ve önemli gerekçe olursa bu tarihi öne çekeri bileceklerini söyledi. Karakuş yaptığı açıklamada, ?Türk Metal Kırıkkalespor artık profesyonel bir takım ben adayım 5 trilyon buldum diyenler Türk Metal Kırıkkalespor banka hesabına  500 bin lira yatırsınlar ben onların Kırkakalespor sevdalısı olduğunu görüyüm? dedi.

YÖNETİM DİM DİK AYAKTA

Karakuş yaptığı açıklamada, ?Birçok dedikodu hat safaya ulaştı bizde açıklama yapmak zorunda kaldık. 2015-2016 yılında iki takımımızda bir üst ligi yükseldi bazı kişiler tarafından takım üzerinde kirli oyunlar oynanıyor. Yönetim dim dik ayakta zamanı gelir kongre yapılır. Şuan için borçların futbolcuların bazılarına bir pirim birde maç başı borçlar var. Alacakları ödeyeceğiz benim dönemimde kimse alacaklı kalmadı kazan spor maçı bazı futbolculara maç başı borçlarımız var. Bunları bir haftada ödeyeceğiz. Şampiyonluğu daha büyük şekilde kutlamak isterdik,  değişik organizasyonlar kutlama yapmayı düşünüyoruz?  ifadelerini kulandı.

BİR HAFTADA ÖDENECEK

Kulüp başkanlığının kendisine miras olmadığını söyleyen Karakuş, ?Burası bize miras kalmadı yeri geldiğinde bırakmasını biliriz kimse temettüd etmesin.  Kimse lafla başkan olamaz yönetmelik bellidir bir kısım insanlar Türk metal sendikası ile sorun varmış gibi yansıtıyor sendika Kırıkkale için bir değir genel başkanı  Kırıkkale şube başkanı bizler için değerlidir bazıları karanlık havadan pirim çıkarmak istiyorlar. Bizimde içimizde olan bizleri de son günlerde yalnız bırakan hainlerle hesabımız devam ediyor. Bunların isimleri sendikaya veya kuruma mal edilmesin sendika bizim için değerlidir. Şuan futbolcularımız ve teknik heyetimizin toplam alacağı 72 bin TL bunu bir haftada ödeyeceğiz ve borçsuz bir kulüp olarak 3. Ligde devam edeceğiz.?



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false