Anahtar Kelimeler: Miting gibi kongre

Miting gibi kongre

Miting gibi kongre

Miting gibi kongre

AK Parti Merkez İlçe Kongresi yapıldı

Bozdemir başkan seçildi

AK Parti´nin Nuh Dağdelen ile birlikte yenilenen teşkilatlarının kongreleri devam ediyor. İlçe kongrelerinin ardından Merkez İlçe Başkanlığı kongresi de yapıldı.

MİTİNG GİBİ OLDU

Mersan Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı kongresi tam anlamıyla gövde gösterisine dönüştü. Miting ve şenlik havasında gerçekleştirilen kongreye ilgi yüksekti. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş´ın da gözlemci olarak katıldığı kongreye İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Merkez İlçe Başkanı seçilen Haydar Bozdemir ev sahipliği yaptı. Milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer kongreye büyük ilgi gösterdiler.

GÖVDE GÖSTERİSİ

Renkli görüntülerin yaşandığı kongreye Haydar Bozdemir tek aday ve tek liste halinde girerek başkan seçildi. Kongreye katılan protokol davullar ve zurnalar eşliğinde karşılandı. Protokol üyeleri halay çekti ve ardından salona geçti. Salonun içi ve dışı bayram yeri gibi süslendi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede Bozdemir başkan seçilirken, protokol konuşmalarında da birlik mesajları verildi. Nuh Dağdelen ile yenilenmekte olan parti ilk gövde gösterisini bu şekilde yapmış oldu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli