Anahtar Kelimeler: Mitingden ilginç detaylar

Mitingden ilginç detaylar

Mitingden ilginç detaylar

Mitingden ilginç detaylar

Mehterli karşılama

Toplu açılış ve ziyaretler için Cuma Günü Kırıkkale'ye gelen Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyareti sırasında dikkat çekici gelişmeler yaşandı.

RTE yazısı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de yaptırılan Nur Camisi ile birlikte 71 tesisin toplu açılışını yaptı. Erdoğan'ın açılış konuşmasından önce ilginç detaylar objektiflere takıldı. Suyu özel olarak getirilen Cumhurbaşkanı, kendisine iletilen mektupları okumak için gözlüğünü değiştirdi. Erdoğan'ın gömleğinin kolundaki RTE yazısı ise dikkat çeken başka bir ayrıntı oldu.

Zor anlar yaşandı

Diğer bir ayrıntı ise Erdoğan`ın çıkması ile beraber izlemeye gelen insanlardan bazıları Erdoğan`a ulaşmak istedi. Fakat güvenlik bariyerine gelince ise ortaya bu görüntüler çıktı. Güvenlik görevlilerini zor durumda bırakan o görüntüler oldu.  Erdoğan, mehteran bölüğünün seslendirdiği "Dik dur eğilme, bu millet seninle" marşına eşlik etti. Kırıkkale`de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ağustos ayında 47 bin öğretmenin ataması yapılacağı müjdesini verdi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli