Anahtar Kelimeler: engelli personel alacak

MKE engelli personel alacak

MKE engelli personel alacak

MKE engelli personel alacak

Yeni bir umut!

Makina ve Kimya Endüstrisi´nin en az lise mezunu, belirsiz süreli engelli işçi alımı yapacağını duyurdu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada başvuruların 10 Ekim´de biteceği ifade edildi.

KPPS VE LİSE ŞARTI

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü/Kırıkkale, 29 Eylül´de Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla personel alım ilanı verdi. İlana göre en az lise mezunu, belirsiz süreli, engelli işçi alınacak.  Alınacak Personelle ilgili şartlar şöyle: ? Metal İşleri Teknisyeni: 1 Genel Şartlar: ? KPSS´ye girmiş olmak ? Engelli raporu olmak ? En az lise ve dengi okullardan mezun olmak. Belirsiz süreli/sürekli çalışmayı kabul etmek.

İŞ KUR VASITASIYLA

Başvurular ve işe alımlar İŞKUR tarafından yapılacaktır. Başvuru Süreci: Kırıkkale Makina ve Kimya Endüstrisi engelli işçi alım ilanı başvuruları 29 Eylül´de başladı ve 10 Ekim´de sona erecek. Başvuru süreci sona erdikten sonra, sınav yeri ve tarihi ile alakalı duyuru yayınlanacak. Makina ve Kimya Endüstrisi işçi alım ilanı detayları ve başvuru için İşkur´un resmi sitesini ziyaret edilebilir. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli