Anahtar Kelimeler: evlerini personele satıyor

MKE evlerini personele mi satıyor?

MKE evlerini personele mi satıyor?

MKE evlerini personele mi satıyor?

Yöntemi hem tartışılır

hem de tepki çeker...!

 

Saygılı´dan şartlı teklif!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yeniden aday olmaya çalıştığı, ancak işinin zor olduğu biliniyor. Saygılı´nın personelden kendisine ilginç ve bir o kadar da tepki çekecek şartlı bir teklifle destek istediği ileri sürülüyor.

BAKIN NE TEKLİF ETMİŞ?

İddiaya göre Mehmet Saygılı tekrar aday olabilmek için personelden destek istedi.

 Personele ilginç bir teklifte bulunduğu konuşulan Saygılı´nın ?size yirmi beş bin lira peşin geri kalanı  cüzi bir paraya ev sahibi yapacağım , siz de bana destek olun? dediği öne sürülüyor.

MKE arazisine yapmayı planladığı evlerin değeri en az 350 bin lira olan evleri personele 25 bin lirası peşin, geri kalanı beşyüz  lira taksitle 120 ay vade ile satmayı teklif ettiği, bunun karşılığında da kendisine destek istediği konuşuluyor.

ÜÇ TOPLANTI YAPMIŞ

Saygılı´nın bu teklifi değeri en az 350 bin lira olan evleri çok ucuz bir fiyata sırf kendi ikbali için gözden çıkardığı söylenirken, ayrıca personele böylesi bir şartlı teklifte bulunmasının da yakışık almadığı, siyasi etiğe sığmadığı, hatta şantaj sayılabileceği ifade ediliyor. Saygılı´nın durumu kurtarmak için böyle bir yöntem uygulama girişiminde olduğu haber veriliyor. Bu amaçla personelle üç ayrı toplantı yaptığı ve her toplantıda konuyu bu şekilde gündeme getirdiği iddia ediliyor.

MKE lojmanlarına yapılan iki blok imarda olmamasına rağmen neden yapıldı? iki bloğun akıbeti ne olacak? Şartnamede olmamasına rağmen, iki blok neden yapıldı? sorumlusu kimler? Toki  müteaitinden ve belediyeden konuyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli