Anahtar Kelimeler: işyerlerinde sorunlar bitecek

?MKE işyerlerinde sorunlar bitecek?

?MKE işyerlerinde sorunlar bitecek?

?MKE işyerlerinde sorunlar bitecek?

Genel Müdüre ziyaret

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul MKE Genel Müdürü İzzet Artunç ile görüştü. Kurum çalışanlarının sorunlarını Artunç´a ileten Tonbul, sorunların çözüme kavuşturulmasını istedi.

MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİLER

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan, Ankara 4 No´lu Şube Başkanı Gülen Üye, Kırıkkale Şube Başkanı Mikail Başer, Ankara 4 No´lu Şube Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte MKE Genel Müdürü İzzet Artunç´u makamında ziyaret etti. Görüşmede kurum çalışanlarının sorunları Genel Müdür Artunç´a iletildi. Artunç ile bir süre görüşen Tonbul, MKE Genel Müdürlüğü ve fabrikalarda çalışan personelin sorunları ve çözüm önerilerini sıraladı.

TALEPER İLETİLDİ

MKE´de uzun zamandır yapılmayan Görevde Yükselme Sınavı´nın çalışanlar açısından sevinçle karşılandığını söyleyen Tonbul, ?GYS, kurum çalışanlarını mutlu etti. Çalışanların kariyerlerine katkı sağlayacak ve işine motive edecek bu sınavların düzenli aralıklarla yapılmasını istiyoruz. Bu sınavın açılmasında verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Ayrıca 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan Unvan Değişikliği Sınavı´nın da önümüzdeki yıl aksatılmadan yapılmasını temenni ediyoruz? ifadelerini kullandı.

KADRO TALEPLERİ

Enerji Bir-Sen´in çabaları sonucu alınan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği kadrolarının bir an önce dağılması gerektiğini ifade eden Tonbul, ? Sendikamızın girişimleriyle alınan VHKİ kadrolarının,  bir an önce dağıtımının yapılmasını istiyoruz. Bu talebimizin bir an önce gerçekleşmesi için konunun takipçisiyiz ? dedi.

GÜVENLİK TALEBİ

Kurumda silahsız güvenlik görevlileri çalıştığını söyleyen Tonbul, ?MKE, 5188 sayılı Özel güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun da silahsız güvenlik görevlisi çalıştırılma yerleri içerisinde bulunmuyor. Koruma güvenlik görevlilerinin hizmetli kadrosuna alınarak, 6 ay sonra yapılması planlanan Unvan Değişikliği Sınavına girebilmelerinin sağlanmasını talep ediyoruz? diye konuştu.

GEREKEN YAPILACAK

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Genel Müdür Artunç, personelin en iyi haklara sahip olması için gerekenin yapılacağını söyledi. Genel Müdür Artunç, GYS ve UDS´nin kurum çalışanlarının hakkı olduğunu, bu sınavların düzenli aralıkla yapılacağını kaydetti. Artunç, MKE´deki VHKİ kadrolarının en kısa sürede dağıtılacağını ifade etti. Kurumdaki silahsız koruma güvenlik personeli ile ilgili de çalışma yaptıklarını belirtti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli