Anahtar Kelimeler: sorunlarını çözeceğiz

MKE´nin sorunlarını çözeceğiz

MKE´nin sorunlarını çözeceğiz

MKE´nin sorunlarını çözeceğiz

Önal işçilerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve aynı zamanda Milli Savunma Komisyon üyesi olan Av. Ahmet Önal, MKE işçileri ile bir araya geldi.  MKE´nin savunmada ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Önal, ?İnşallah el birlikteliğiyle yaşanılan sorunları çözüme kavuşturacağız? dedi.

MKE AÇIKLAMASI

CHP Kırıkkale Milletvekili TBMM Savunma Sanayi Komisyonu üyesi Av. Ahmet Önal, geçtiğimiz gün MKE işçileri ile bir araya geldi. Onlarla yemek yiyip çay içen Önal, MKE´nin yeniden eski günlerine gelmesi konusunda işçilerin talep ve sorunlarını dinledi. Seçimlerden öce Kırıkkale halkına vermiş olduğu sözleri unutmadığını söyleyen Önal, emekçi ve üretim kenti Kırıkkale´nin yoksullaşmasına gariban ve yalnız bırakılmasına, sürekli göç verip küçülmesine müsaade etmeyeceğini söyledi.

HAKLARINI ARAYACAĞIZ

Fabrikanın İmla Bölümü çalışanlarının talep ve sorunlarını dinleyen Önal, halen 120 ye yakın işçinin taşeron yasasından yararlanamadığını, ağır işlerde çalışan işçilerin tazminatlarını alamadıklarını öğrendiğinde onlara bir işçi dahi kalmaksızın kadroya alınmaları ve tazminatlarını alabilmeleri için  mecliste seslerini duyuracağını ve haklarını arayacağının sözünü verdi. Önal, meclis çalışmalarının dışındaki tüm zamanını seçim bölgesi Kırıkkale´ye ayıracağını ve Kırıkkale halkının yanında olacağını yineledi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli