Anahtar Kelimeler: Bakan anlattılar

MKE´yi Bakan´a anlattılar

MKE´yi Bakan´a anlattılar

MKE´yi Bakan´a anlattılar

Sorunlar iletildi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal Türk İş Genel Merkezinde bir araya geldiler. Samimi Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede, MKE fabrikalarının ve çalışanlarının sıkıntıları değerlendirerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

TÜRK-İŞ´TE BİR ARAYA GELDİLER

Yeni kabinenin kurulmasının ardından yeniden Milli Savunma Bakanlık görevine getirilen İsmet Yılmaz, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay,Türk Metal Sendikası Ankara Şube Başkanı Halil İbrahim Alpoğlu ve Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal ile birlikte Türk İş Genel Merkezinde bir araya geldiler. Ziyarette, Türk Silahlı Kuvvetleri´nin araç ve gereçlerinin üretilmesine büyük katkı sağlayan Makine ve Endüstri Kurumu (MKEK)´nin sorunları, Bakan Yılmaz´a iletildi. Sıkıntılar hakkında Yılmaz´a bilgiler veren Türkmetal Sendikası Başkanı Mürsel Öcal, çalışmaları değerlendirerek bilgi alışverişinde bulundu.

SIKINTILARINI İLETTİK

Yapılan görüşmeyle ilgili bilgiler veren Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal ?Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz, Türk-İş Başkanımız Ergün Atalay,Türk Metal Sendikası Ankara Şube Başkanı Halil İbrahim Alpoğlu ile birlikte Türk İş Genel Merkezinde bir araya geldik. Samimi Sıcak bir ortamda MKE fabrikalarının ve çalışanlarımızın sıkıntılarını değerlendirerek bilgi alışverişinde bulunduk. Milli Savunma Bakanımıza ve Türk İş Başkanımıza Göstermiş oldukları samimi ilgiden dolayı tüm çalışanlarımız adına teşekkür ederim? dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli