MKE yürüyüş yolu halka açıldı

MKE yürüyüş yolu halka açıldı

MKE yürüyüş yolu halka açıldı

İşte bu güzel bir haber!

MKE nizamiye girişinde bulunan yürüyüş yolu halka açıldı. Yol, iki yıl önce güvenlik gerekçesiyle kapatılmış ve büyük tepki çekmesine rağmen açılmamıştı.

Geniş katılım oldu

Açılışa Vali Ali Kolat, Vali Yardımcıları Rıfat Ata ve Abdullah Aslaner, MKE Genel Müdür Yardımcısı Faruk Yenal, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hasan Gerem, MKEK Fabrika Müdürleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Vali bilgi verdi

Yürüyüşten önce, MKEK Destek Hizmetleri Müdürü Tayyar Pehlivanlı, yürüyüş yolu hakkında bilgiler verdi. Burada bilgiler veren Ali Kolat Daha önceden vatandaşlarımız burada yürüyorlardı. Daha sonra güvenlik nedeniyle burası kapatıldı. MKEK yönetiminde de bu konuyu gündeme getirdik. Sağ olsun arkadaşlarımız buranın tekrar açılmasına sıcak baktılar. Gördüğünüz gibi, MKEK burada güzel bir çalışma yaptı. Tekrar burası vatandaşlarımıza açıldı. Bundan sonra cıvıl cıvıl kuş sesleri içerisinde sabahları bu güzel ortamda vatandaşlarımız tekrar yürümeye başlayacaklar" dedi. Daha sonra Vali Kolat ve protokol heyeti bahçedeki ilk yürüyüşe katılarak sportif faaliyetler yaptı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false