?MPT, Türk Metal üyesi´nin evladı gibidir?

?MPT, Türk Metal üyesi´nin evladı gibidir?

?MPT, Türk Metal üyesi´nin evladı gibidir?

İşçileri ziyaret ettiler

 

 

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Zekai Tufan ve beraberindekiler fabrikaları gezerek işçiler ile bir araya geldiler. Fabrikada işçileri ziyaret ederek sorunları yerinde dinlediklerini söyleyen Şube Başkanı Tufan, ?Türk Metal Sendikası olarak her zaman işçinin yanında olmuştur. Metal İşçisi ile MKE büyümeye devam edecek. Kırıkkale´nin sanayisine Kırıkkale´de yaşayanların tüm ihtiyaçlarına karşılık verecektir? dedi.

 

 

 

MKE HER ALANDA İLK

Yaşamakta olduğumuz uluslararası ilişkiler süreci, milli güvenliği en hassas, en önemli konu haline geldiğine dikkati çeken Başkan Tufan, ?Bu alanda Makine Kimya´nın üstlendiği sorumluluk son derece önemlidir. Makine Kimya´nın, hem alanında bir ilk olması hem de yılların birikimiyle geleceği kucaklaması Türk halkının beklentisini de yükseltmiştir? dedi.  Başkan Tufan, Ulusal güvenliğimizin, dışa bağımlı olmaktan gittikçe uzaklaşması silahlı kuvvetlerimiz için hayati öneme sahip silahların artık yerli sermaye ile Türk emekçisi tarafından üretilmesi millet olarak özgüvenimizi yükselttiğini söyledi.

 

BİZİM GURURUMUZDUR

Türk emekçisinin ve mühendisinin alın teri ve göz nuru olan Milli Piyade Tüfeği olduğunu vurgulayan Türk Metal Şube Başkanı Zekai Tufan, ?Milli Piyade Tüfeği, Türk Metal üyesi Makine Kimya emekçilerinin evladı gibidir. Bizim namusumuzdur, gururumuzdur. Bugün, Türk askeri vatanı savunurken elinde bizim ürettiğimiz tüfeği taşımasından daha gurur verici bir şey olabilir mi? Bu onurdan daha güzel bir duygu olabilir mi? Evet olamaz? şeklinde konuştu.

 

TSK YANINDAYIZ

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Zekai Tufan, Türk Silahlı Kuvvetleri´nin sınır ötesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili olarakta Türk Metal Sendikası olarak bütün varlığımızla Türk Silahlı Kuvvetleri´nin yanında olduğumuzu bir kez daha dile getirdiklerini söyledi. Kırıkkale şube Başkanı Tufan, ?Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, ülkemizin huzur ve güveni ve sınırımızın hemen yanı başındaki terör tehdidini ortadan kaldırmak amacıyla başlattığı Zeytin Dalı operasyonunda Mehmetçiğimize hayırlı başarılar diliyoruz.?dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false